Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales kommer til både PlayStation 5 og PlayStation 4

Insomniac viste frem actionfylt spilling i ny trailer.

Blant spillene som dukket opp under onsdagens PlayStation 5 Showcase var Spider-Man: Miles Morales. Insomniacs neste edderkoppeventyr fikk en lengre videopresentasjon, der vi fikk se spilling for første gang.

Miles Morales må ut å redde dagen i det neste Spider-Man-spillet.
Insomniac Games

Som vi vet fra tidligere følger dette spillet Miles Morales' Spider-Man. Historien er satt ett år etter handlingen fra det første spillet, der det har blusset opp konflikt mellom det ondsinnede selskapet Roxxon og en bande med høyteknologiske skurker som kaller seg Underground.

Midt oppi det hele finner vi Rio Morales, moren til Miles, som prøver seg som politiker. Offentlige figurer har det med å bli utsatt for vanskeligheter i Spider-Man-universet, så her kan vi nok forvente en redningsaksjon eller tre.

Hva spillingen angår blir det action i stort sett samme stil som sist. Miles har riktignok noen flere egenskaper i ermet enn Peter Parker, som elektrosjokk, som vi fikk se i traileren over. Tilsynelatende blir det også flust med «quick time events» å knote med.

PlayStation 4-lansering og Spider-Man i oppusset utgave

Nytt for kvelden var bekreftelsen om at dette spillet kommer til både PlayStation 5 og PlayStation 4. Insomniac lover muligheten for å oppgradere fra gammel til ny konsoll, men akkurat hvordan dette fungerer er foreløpig uvisst.

Kjøper du Ultimate-utgaven av spillet får du også med en oppusset versjon av Spider-Man-spillet fra 2018. Denne inkluderer hovedspillet og alle tre utvidelsene fra The City That Never Sleeps-passet.

Via PlayStation-bloggen forteller utvikleren at oppussingen har en rekke oppgraderinger som benytter seg av kraften fra PlayStation 5. Her blir det blant annet bedre teksturer, ray-tracing, 60 bilder i sekundet og taktil tilbakemelding via DualSense-kontrolleren.

Spider-Man: Miles Morales kommer, i både standard- og Ultimate-utgave, til PlayStation 5 på konsollens lanseringsdag. I Norge blir det 19. november.

LES OGSÅ: PlayStation 5 har fått pris og dato »

Siste fra forsiden