Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales kan spilles i 4K og 60 bilder i sekundet

PlayStation 5-spillet kan oppleves på ulike måter.

Insomniac Games

Ved avdukingen av Spider-Man: Miles Morales tidligere i år var det mange som stusset over at PlayStation 5-spillet tilsynelatende skulle kjøre i kun 30 bilder i sekundet. Nå har Insomniac Games imidlertid oppklart at det blir mulig å skru opp bildefrekvensen.

I en melding på Twitter forteller utvikleren at spillet leveres med en valgfri modus som kjører i 60 bilder per sekund med 4K-oppløsning.

Økt bildefrekvens kommer etter all sannsynlighet på bekostning av spillets visuelle kvaliteter. Akkurat hvordan dette vil foregå har Insomniac ikke sagt noe om, men ifølge teknologi-guruene i Digital Foundry virker det trolig at ting som ray-tracing utelates fra Performance-modusen.

Frittstående Spider-Man-eventyr

Miles Morales kan gjøre et par ting som Peter Parker ikke kan.
Insomniac Games

Spider-Man: Miles Morales tar sted et drøyt år etter handlingen i Insomniacs første spill om edderkoppen. Denne gangen er det Miles Morales – unggutten som i tegneseriene tok på seg Spider-Man-drakten for første gang i 2011 – som tar hovedrollen. Spillere får følge ham på actionfylte utflukter i New York på vinterstid.

Etter litt innledende forvirring har utvikleren forklart at dette blir et litt mindre spill enn Spider-Man fra 2018, og handlingen blir mer på linje med Uncharted-sidespranget The Lost Legacy. Insomniac jobber visstnok også med en skikkelig oppfølger, men foreløpig har vi ikke fått noen offisielle detaljer.

Etter 11 år har Uncharted-filmen begynt innspilling.
Tom Holland er endelig klar til å spille Nathan Drake »

Siste fra forsiden