Spider-Man Remastered

Spider-Man Remastered bytter ut Peter Parkers ansikt og fansen er ikke imponert

Nylig ble det klart at alle som plukker opp Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition for PlayStation 5 får en oppusset utgave av Spider-Man med på kjøpet. Denne uken gikk utvikler Insomniac ut med hva spillere kan forvente av nyversjonen, men ikke alt har fått en positiv mottakelse.

John Bubniak, den opprinnelige mannen bak fjeset til Peter Parker i Insomniacs Spider-Man-spill, er byttet ut.
Marvel

Ved siden av et visuelt løft for hele spillet, er det mannen bak masken, Peter Parker, som gjennomgår den største endringen. Insomniac har nemlig byttet ut heltens ansikt, og i stedet for John Bubniak bruker Spider-Man Remastered likheten til Ben Jordan.

Fans har ikke latt seg overbevise

Ifølge Insomniac er Jordans ansikt en bedre match til stemmeskuespillet som leveres av Yuri Lowenthal. Som utvikleren forklarer er det forbedringene på PlayStation 5 som har gjort det nødvendig å bytte.

Den grunnen har ikke fansen helt latt seg overbevise av. Stort sett går kritikken på at spillere nå må venne seg til et helt nytt ansikt, men mange spekulerer også i at endringen ble gjort fordi den nye Peter Parker ligner mer på Tom Holland, han som spiller Spider-Man i Marvel-filmene.

YouTube-traileren som avduket Parkers nye ansikt har i skrivende stund dobbelt så mange tomler ned som den har tomler opp. På sosiale medier stiller mange seg svært kritiske til endringen, og den offisielle Insomniac-kontoen har rykket ut gjentatte ganger for å forklare hvorfor ting ble som de ble.

Hvorvidt dette vil vise seg å være storm i vannglass gjenstår å se, da det enda ikke er noen som faktisk har spilt Spider-Man Remastered. Nyversjonen lanseres som del av Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition den 19. november, samme dag som PlayStation 5.

LES OGSÅ: Spider-Man: Miles Morales kommer til både PlayStation 5 og PlayStation 4 »

Siste fra forsiden