Spider-Man Remastered PC

Spider-Man Remastered hadde feil pris på Steam – billigere nå

Spillere som har forhåndsbestilt må avbestille for å spare en slant.

PlayStation PC LLC

Det gikk mang ett sjokk gjennom spillfans da Sony kunngjorde prisen for Spider-Man Remastered på PC. 769 kroner for en oppussing av et fire år gammelt spill virket overraskende dyrt, men det viste seg å være en bommert.

Spider-Man Remastered koster ikke lenger like mye på PC.
PlayStation PC LLC

Via Steam forteller Sony at Norge var blant landene der Spider-Man Remastered ble lagt ut med feil pris. Denne er nå justert ned til 599 kroner – altså 170 kroner billigere enn før.

Den nye prisen har riktignok ingen tilbakevirkende kraft. De som allerede har forhåndsbestilt må derfor avbestille først for å få pengene sine tilbake. Deretter kan de forhåndsbestille igjen til riktig pris, forklarer utvikleren.

Lansering er satt til 12. august, så her har man altså bare en drøy uke på seg.

PC-versjonen av Spider-Man Remastered inkluderer en visuell overhaling og diverse plattformspesifikke innstillinger. Blant annet blir det støtte for strålesporing, Nvidia DLSS, Nvidia DLAA og ultrabrede skjermer, samt ubegrenset bildefrekvens.

Spider-Man: Miles Morales er også på vei til PC. Denne har enda ikke fått noen dato, men skal etter planen slippes en gang til høsten.

LES OGSÅ: Se den første traileren for Spider-Man 2 »

Siste fra forsiden