Spider-Man 2

Her er Spider-Man 2

Den første traileren introduserer Peter Parker, Miles Morales og Venom.

Torsdag dro Insomniac sløret av Spider-Man 2, i forbindelse med Sonys nyeste PlayStation Showcase. Spillet skal etter planen lanseres på PlayStation 5 en gang i 2023, og vi fikk en liten kikk på hva som er i vente.

Den første korte traileren for spillet inkluderer både Peter Parker og Miles Morales som hver sin Spider-Man. Hvordan dette fungerer er foreløpig uklart, men ifølge den offisielle PlayStation-bloggen er dette kun et enspillereventyr – så det blir altså ingen samarbeidsspilling med de to edderkoppene.

– Mens det å teste grensene til [PlayStation 5] blir spennende, er vi like spente på å skape helt nye historier for Peter og Miles i denne oppfølgeren. Akkurat som i våre tidligere Spider-Man-spill, ønsker vi ikke bare å fortelle en kul superhelthistorie, men også å leverer en gripende historie om mennesker, forklarer Insomniac.

Videoen viste også hvem som tilsynelatende blir hovedskurken for dette spillet, og det er ingen ringere enn Venom. Den svartkledde pøbelen stemmegis av Tony Todd, blant annet kjent fra Candyman-filmene. Ellers er både Yuri Lowenthal og Nadji Jeter tilbake som henholdsvis Parker og Morales.

Stort mer enn det kom ikke frem, men Insomniac lover å avsløre mer i tiden fremover. Da blir det blant annet mer om de ulike Spider-Man-antrekkene spillere får kle seg ut i.

Vi oppdaterer saken.

Siste fra forsiden