Spider-Man 2

Ny Spider-Man 2-trailer gir en første kikk på Venom

Insomniac avslørte nye detaljer om sitt neste edderkoppspill.

Popkulturmessa Comic-Con ble avholdt i San Diego denne uka, og i den forbindelse har Sony og Insomniac Games delt en ny kikk på det kommende Spider-Man 2.

Den sorte Spider-Man-drakten gir Peter Parker nye egenskaper, men får konsekvenser for personligheten hans.
Marvel

Historietraileren som du ser øverst i artikkelen viser blant annet en første kikk på Venom, stemmegitt av Tony Todd. Her får vi også se litt mer av Peter Parkers mer aggressive væremåte, som bare blir verre jo mer han bruker den sorte symbiotdrakten sin.

– Som mange av dere merket i Spider-Man 2-traileren fra PlayStation-showet i mai, har den nye sorte drakten til Peter påvirket personligheten hans og gitt ham nye symbiotegenskaper. Du ser deler av det i denne trailerne også, og du kan se hvordan Peters symbiotegenskaper skader hans forhold til Miles, MJ og Harry.

Spider-Man 2 får sin egen PlayStation 5-konsoll og -kontroller.

Kraven dukker også opp traileren. Det som later til å være hovedskurken i Spider-Man 2 har ankommet New York for å drive jakt, men akkurat hva eller hvem han jakter på er foreløpig uklart.

Ellers avduket Insomniac en PlayStation 5-konsoll og -kontroller med Spider-Man 2-tematikk. PlayStation kommer også til å selge sideplater til PlayStation 5, for spillere som ønsker seg ny konsollfarge uten å måtte kjøpe en helt ny en.

Spider-Man 2 lanseres 20. oktober, kun for PlayStation 5.

LES OGSÅ: Spider-Man 2 lar deg bytte fritt mellom Peter og Miles ute i spillets åpne verden »

Siste fra forsiden