Spider-Man 2

Spider-Man 2 lar deg bytte fritt mellom Peter og Miles ute i spillets åpne verden

Historieoppdragene er riktignok mer restriktive.

Marvel

Insomniac Games viste nylig frem hvordan det blir å spille Spider-Man 2. I en lengre presentasjon fikk vi se kamper, edderkoppsvining gjennom New Yorks gater og et lite glimt av hvordan det blir å bytte mellom de to spillbare figurene Peter Parker og Miles Morales.

Peter Parker blir en langt mer aggressiv edderkopp med Venom-drakten sin.
Marvel

Nå har utvikleren forklart mer om hvordan sistnevnte vil fungere.

Fritt i den åpne verdenen

I et intervju med Eurogamer sa Bryan Intihar, kreativ leder for spillet, at veksling mellom figurene vil variere litt i Spider-Man 2. Ute i den åpne verdenen kan man nemlig bytte når som helst.

– Vi har innhold som er designet for Peter, vi har innhold som er designet for Miles og vi har innhold hvor du kan spille som begge. Du kan – i den åpne verdenen – fritt bytte mellom dem med et enkelt knappetrykk, forklarte Intihar.

I historieoppdrag er alt mer kontekstbasert – avhengig av hvilket perspektiv Insomniac ønsker å fortelle historien fra.

Miles Morales har også lært seg nye triks.
Marvel

– Som du så i avdukingen av spilling, som er en del av hovedhistorien, bestemmer vi [byttene] på forhånd basert på hva vi ønsker å gjøre for hvordan historien utspiller seg.

De to figurene vil ha hvert sitt progresjonstre, med ulike egenskaper man tilegner seg underveis. Dermed kan spillere utvikle forskjellige spillestiler med Peter og Miles, samtidig som det grunnleggende kampsystemet er det samme for begge.

Spider-Man 2 har enda ikke fått en offisiell lanseringsdato, men Insomniac sikter mot slipp til høsten. Rykter skal dog ha det til at spillet kommer i begynnelsen av september, så vi venter i spenning.

LES OGSÅ: Slik blir det å spille Spider-Man 2 »

Siste fra forsiden