Spider-Man 2 - dato

Lanseringsplanene for Spider-Man 2 kan være avslørt

Tony Todd, som spiller Venom i actioneventyret, hevder at spillet kommer i september.

Marvel

Spider-Man 2 – det neste edderkoppeventyret fra Insomniac Games – vil lanseres i september. Det er ifølge Tony Todd, som spiller Venom i spillet.

Tony Todd spiller superskurken Venom i Spider-Man 2.
Marvel

Todd – som er kjent fra filmer som Candyman, The Rock og Final Destination – tok til Twitter tirsdag kveld for å svare på spørsmål om Spider-Man 2. Der forklarte han rett ut at lansering ser ut til å bli om snaue seks måneder, med en stor markedsføringskampanje i forkant.

– Ser ut til å bli september. Svær markedsføring kommer i august. Reklamer vil begynne å slippes i august, etter det jeg har blitt forklart. Hold godt på … og hold pusten. Det vil bli nødvendig, sa Todd.

Hvorvidt han hadde lov til å si noe om lanseringsplanene er uklart. Insomniac har så langt ikke kommentert Todds uttalelse, og det eneste utvikleren har sagt sikkert er at Spider-Man 2 etter planen kommer en gang til høsten.

Fra tidligere vet vi at oppfølgerspillet – som blir eksklusivt for PlayStation 5 – tar for seg Parker og Morales sin kamp mot erkekjeltringen Venom. Spider-Man 2 skal visstnok også fortelle en mørkere historie enn både Spider-Man og Spider-Man: Miles Morales.

LES OGSÅ: Spider-Man og Marvel kunne gått til Xbox, men Microsoft takket nei »

Siste fra forsiden