Spider-Man 2

Spider-Man 2 kommer høsten 2023

Insomniac har satt lanseringsvindu.

Marvel

Lite har blitt delt om Spider-Man 2 siden kunngjøringen av spillet i september i fjor. Nå har Insomniac Games og Sony imidlertid kommet frem til et lanseringsvindu, som blir høsten 2023.

Her er kunngjøringstraileren for Spider-Man 2.

Kunngjøringen kom via den offisielle PlayStation-bloggen. Utvikleren delte ellers ingen nyheter om det nyeste eventyret til Peter Parker og Miles Morales, men inkluderte en kort melding fra spillsjef Bryan Intihar.

– For et år det har vært for PlayStation Studios. Her på Insomniac Games har vi gledet oss stort over arbeidet til de andre studioene. Gratulerer til alle for et vellykket 2022, og vi ser frem til et nytt år som blir like spennende idet vi fortsetter å gjøre Marvel's Spider-Man 2 klart for lansering til høsten.

Fra tidligere vet vi at oppfølgerspillet tar for seg Parker og Morales sin kamp mot erkekjeltringen Venom. Spider-Man 2 skal visstnok også bli en mørkere affære enn både Spider-Man og Spider-Man: Miles Morales, som har blitt sammenlignet med Star Wars-filmen Empire Strikes Back.

– Hvis det første Spider-Man-spillet var som Star Wars, er Spider-Man 2 på en måte vårt Empire [Strikes Back]. Det blir litt mørkere, sa Marvel Comics-redaktør Bill Rosemann i fjor.

Spider-Man 2 er foreløpig kun bekreftet for PlayStation 5.

LES OGSÅ: Insomniac jobber også med et Wolverine-spill til PlayStation 5 »

Siste fra forsiden