Spider-Man 2

Spider-Man 2 forteller en mørkere historie enn forgjengeren

Marvel sammenligner det neste edderkoppspillet med Empire Strikes Back.

Sony Interactive Entertainment

Sony og Marvel dro nylig sløret av Spider-Man 2, det neste innslaget i edderkoppserien fra Insomniac Games. Spillet skal ikke ut før 2023 og enda vet vi lite om prosjektet, men nå har vi fått bitte litt mer å gå på.

Her er den første traileren for Spider-Man 2. (Video: Sony Interactive Entertainment)

Under en episode av podcasten This Week in Marvel (via Eurogamer) kunne Marvel Comics-redaktør Bill Rosemann avsløre at det kommende spillet blir en mørkere affære enn sine forgjengere.

– Hvis det første Spider-Man-spillet var som Star Wars, er Spider-Man 2 på en måte vårt Empire [Strikes Back]. Det blir litt mørkere, sa Rosemann med en referanse til Star Wars-filmen der det onde imperiet nesten stikker av med seier i stjernekrigen.

Hverken Spider-Man og Spider-Man: Miles Morales gravde spesielt dypt i mørke temaer, men akkurat hva «mørkere» betyr er selvfølgelig ikke godt å si. Alt vi vet så langt er at Spider-Man 2 skal handle om at Peter Parker og Miles Morales tar opp kampen mot erkekjeltringen Venom.

Podcasten var også så vidt innom Wolverine-spillet som Insomniac jobber med. Det spillet vet vi enda mindre om, men som Rosemann forteller vil detaljer om lansering avsløres «etter hvert». I mellomtiden anbefalte han alle å gå tilbake å se den første teaser-traileren for Marvel's Wolverine, som han mener inneholder flere hint om opplevelsen.

LES OGSÅ: Her er første skikkelige titt på God of War Ragnarok »

Siste fra forsiden