Spider-Man 2

Spider-Man 2 setter salgsrekord for PlayStation

Solgte 2,5 millioner på lanseringsdagen.

Sony Interactive Entertainment

Spider-Man 2 er knapt ute av døra, men har allerede satt rekorder for PlayStation. Mandag meldte Sony at det nye edderkoppeventyret solgte 2,5 millioner eksemplarer i løpet av spillets første 24 timer.

Det gjør Spider-Man 2 til det raskest solgte spillet fra et PlayStation-studio noensinne, forteller Sony. Det danker ut God of War: Ragnarök, The Last of Us Part II og Uncharted 4.

Spider-Man 2 selger unna.
Sony Interactive Entertainment

Spider-Man 2 følger de to edderkoppene Peter Parker og Miles Morales på actionfylte utflukter i et New York som er langt større enn i det første spillet fra Insomniac Games. Vår anmelder storkoste seg med opplevelsen, som holdt til 8 av 10 på karakterskalaen til Gamer.no.

– Marvel's Spider-Man 2 er et stort og fengslende eventyr med ekstremt god flyt. Med styring og fysikk som er nummeret inntil perfekt, svinger man gjennom storbyen som om man aldri skulle gjort annet, og de mange nyhetene – spesielt de fenomenale glidevingene – gjør underverker for fartsfølelsen. Det går altså så himla fort noen ganger, og det er derfor en ren fryd å bare være i dette universet, skrev Espen Jansen.

Gitt suksessen til Spider-Man-spillene er det slettes ikke utenkelig at det kommer flere spill i serien. Under en opptreden på podcasten Friends Per Second sa spillsjef Bryan Intihar at et tredje spill ville bli «ganske episk», men gjorde det samtidig klart at ingen ting er bekreftet.

LES OGSÅ: Spider-Man har preget spillbransjen helt siden 1982 »

Siste fra forsiden