Spider-Man PC

Slik blir Spider-Man Remastered på PC

Infamous har avslørt grafikkinnstillinger og maskinkrav.

Tidligere i sommer kunngjorde Insomniac Games og Sony at både Spider-Man Remastered og Spider-Man: Miles Morales var på vei til PC. Førstnevnte kommer 12. august, og nå har utvikleren avslørt nye detaljer om hva spillere kan forvente.

Her er PC-kravene for Spider-Man Remastered.
Sony Computer Entertainment

Via den offisielle PlayStation-bloggen forteller Insomniac at PC-versjonen blant annet inkluderer støtte for strålesporing, Nvidia DLSS, Nvidia DLAA og ultrabrede skjermer. I tillegg settes det ingen begrensninger på bildefrekvensen.

Hva kontrolleroppsett angår kan man spille med mus og tastatur eller kontroller. Spider-Man Remastered på PC får også støtte for Dualsense-kontrolleren og alle funksjonene den skilter med.

For de som tenker seg å gå til innkjøp av spillet har Insomniac også sluppet en lang liste med maskinkrav for ulike grafikkinnstillinger. Som du kan se på bildet til høyre i artikkelen strekker dusse seg fra enkle krav for 720p-oppløsning og 30 bilder i sekundet, til mer robuste ordninger for 4K-oppløsning, 60 bilder i sekundet og strålesporing.

Spider-Man: Miles Morales har enda ikke fått noen slippdato, men skal etter planen slippes en gang til høsten. Insomniac jobber også med oppfølgerspillet Spider-Man 2, som kommer til PlayStation 5 en gang i 2023.

LES OGSÅ: PlayStation Stars er en ny ordning som lar spillere tjene poeng og digitale samlegjenstander »

Siste fra forsiden