PlayStation Stars

PlayStation Stars er en ny ordning som lar spillere tjene poeng og digitale samlegjenstander

– Definitivt ikke NFT-er, forsikrer Sony.

Sony

Sony kunne denne uken avduke PlayStation Stars, et nytt lojalitetsprogram som belønner medlemmer for timene de legger inn i PlayStation-spill.

PlayStation Stars kommer en gang senere i år.
Sony

Som selskapet forteller på den offisielle PlayStation-bloggen skal ordningen lanseres senere i år. Det blir helt gratis å melde seg inn, og alle som blir med får tjene opp belønninger ved å utføre ulike spillbaserte oppgaver.

– Vår månedlige innsjekkingskampanje krever kun at du spiller et hvilket som helst spill for å motta en belønning, mens andre kampanjer krever at du vinner turneringer, tjener bestemte trofeer eller blir den første til å få Platinum-trofé på et stort spill i din tidssone, skriver Sony.

– Ikke NFT

Videre skal man få tjene opp poeng, for eksempel via kjøp i PlayStation-butikken. Disse poengene kan så byttes inn i alt fra gavekort i butikken til utvalgte spill.

Det kommer også det Sony kaller digitale samlegjenstander. Gitt veien spillbransjen har gått de siste årene kunne det være lett å tro at dette dreier seg om NFT-er, men PlayStation-makeren har vært rask med å presisere at sånn er det ikke.

– Det er definitivt ikke NFT-er. Definitivt ikke. Du kan ikke bytte dem eller selge dem. De bruker ikke noen form for blokkjedeteknologi og er definitivt ikke NFT-er, sa Sonys Grace Chen i et intervju med The Washington Post.

PlayStation Stars har ikke fått en eksakt lanseringsdato, men kommer altså en gang senere i år.

LES OGSÅ: Kutter Xbox 360-spill fra Games With Gold »

Siste fra forsiden