Spider-Man: Miles Morales - PC

Spider-Man: Miles Morales til PC i november

Sony har avslørt trailer, PC-funksjoner og maskinkrav.

Fire måneder etter at Sony kunngjorde en PC-portering for Spider-Man: Miles Morales, har utvikleren satt dato på versjonen. Edderkoppeventyret ankommer Steam og Epic Games Store den 18. november.

Spider-Man: Miles Morales kommer til PC 18. november.
PlayStation PC LLC

Samtidig med datoavsløringen slapp Sony en ny trailer, med detaljer om diverse funksjonalitet som er stappet inn i PC-versjonen. Videoen, som du kan se over, bekrefter blant annet støtte for strålesporing, ubegrenset bildefrekvens og ultrabrede skjermer. Støtte for PlayStation 5-kontrolleren DualSense er også på plass, eller en haug med konfigureringsmuligheter for den som foretrekker mus og tastatur.

Videre har Sony slengt inn Nvidia DLSS, DLAA og Reflex – ulike teknologier som skal forbedre både grafikk og antallet bilder per sekund som man klarer å tyne ut av opplevelsen.

For det beste av grafikkinnstillinger – 4K-oppløsning, 60 bilder i sekundet og strålesporing – trenger man en ganske så kraftig rigg. På lavere innstillinger er kravene imidlertid langt mer overkommelige, og du kan kikke gjennom den fullstendige listen over systemkrav nederst i artikkelen.

Spider-Man: Miles Morales ble opprinnelig lansert sammen med PlayStation 5 i november 2020. Spillet er et sidesprang til Insomniacs Spider-Man fra 2018, og som navnet tilsier er det Miles Morales sin edderkopp som har hovedrollen i det vår anmelder beskrev som et glimrende ekstraeventyr.

Her er PC-kravene for Spider-Man: Miles Morales.
PlayStation

LES OGSÅ: Insomniac jobber også med Spider-Man 2 »

Siste fra forsiden