Spider-Man: Miles Morales

Insomniac oppklarer hva Spider-Man: Miles Morales egentlig er

Blir et frittstående spill av samme omfang som Uncharted: The Lost Legacy.

Etter at Insomniac dro sløret av et splitter nytt Spider-Man-spill med Miles Morales i hovedrollen forrige uke, har det vært en liten runddans fram og tilbake for å finne ut hva slags spill det egentlig er snakk om.

Det hele stammer fra en litt klønete uttalelse fra Sonys europeiske visepresident, Simon Rutter, som i utgangspunktet kalte det «en utvidelse og en forbedring av det forrige spillet».

Miles kan sende elektrisitet fra hendene sine. Foto: Insomniac Games

Dette ble deretter tatt tilbake og rettet opp, og nå har utviklerne hos Insomniac ytterligere presisert hva Spider-Man: Miles Morales faktisk er. I et innlegg på den offisielle PlayStation-bloggen forteller sjefen for prosjektet, Brian Horton, at det er snakk om en frittstående oppfølger som finner sted etter handlingen i originalspillet.

Ikke toeren

Spillet er ikke Spider-Man 2, men vil i stedet være en opplevelse av omtrent samme omfang som Uncharted: The Lost Legacy, forteller Horton. Det var et sidespill i Uncharted-serien som var omtrent syv timer langt, altså sånn cirka halvparten av lengden på Uncharted 4.

La det svinge! Foto: Insomniac Games

Videre i blogginnlegget kan Horton avsløre litt mer om hva spillet handler om. Handlingen er satt til et vinterlig New York City et drøyt år etter det første spillet. Miles har vært i trening hos Peter Parker i lang tid, men må nå stå opp for seg selv og byen sin idet det begynner å skje en rekke mystiske lovbrudd i hjertet av Harlem.

Underveis oppdager han at han har en rekke unike ferdigheter, deriblant muligheten til å bli usynlig og evnen til å sende elektrisitet fra hendene sine. Spillet vil etter sigende være en «essensiell opplevelse som er med på å utvide Spider-Man-universet».

Spider-Man: Miles Morales lanseres eksklusivt på PlayStation 5 i julesesongen 2020.

LES OGSÅ: Horizon Forbidden West sikter mot lansering i 2021 »

Spider-Man: Miles Morales

PS5
Slippdato: 19. november 2020
Sjanger: Action
Utvikler: Insomniac Games
Utgiver: Sony

Kommentarer (14)

Forsiden akkurat nå

Til toppen