Spider-Man: Miles Morales

Insomniac oppklarer hva Spider-Man: Miles Morales egentlig er

Blir et frittstående spill av samme omfang som Uncharted: The Lost Legacy.

Etter at Insomniac dro sløret av et splitter nytt Spider-Man-spill med Miles Morales i hovedrollen forrige uke, har det vært en liten runddans fram og tilbake for å finne ut hva slags spill det egentlig er snakk om.

Det hele stammer fra en litt klønete uttalelse fra Sonys europeiske visepresident, Simon Rutter, som i utgangspunktet kalte det «en utvidelse og en forbedring av det forrige spillet».

Miles kan sende elektrisitet fra hendene sine.
Insomniac Games

Dette ble deretter tatt tilbake og rettet opp, og nå har utviklerne hos Insomniac ytterligere presisert hva Spider-Man: Miles Morales faktisk er. I et innlegg på den offisielle PlayStation-bloggen forteller sjefen for prosjektet, Brian Horton, at det er snakk om en frittstående oppfølger som finner sted etter handlingen i originalspillet.

Ikke toeren

Spillet er ikke Spider-Man 2, men vil i stedet være en opplevelse av omtrent samme omfang som Uncharted: The Lost Legacy, forteller Horton. Det var et sidespill i Uncharted-serien som var omtrent syv timer langt, altså sånn cirka halvparten av lengden på Uncharted 4.

La det svinge!
Insomniac Games

Videre i blogginnlegget kan Horton avsløre litt mer om hva spillet handler om. Handlingen er satt til et vinterlig New York City et drøyt år etter det første spillet. Miles har vært i trening hos Peter Parker i lang tid, men må nå stå opp for seg selv og byen sin idet det begynner å skje en rekke mystiske lovbrudd i hjertet av Harlem.

Underveis oppdager han at han har en rekke unike ferdigheter, deriblant muligheten til å bli usynlig og evnen til å sende elektrisitet fra hendene sine. Spillet vil etter sigende være en «essensiell opplevelse som er med på å utvide Spider-Man-universet».

Spider-Man: Miles Morales lanseres eksklusivt på PlayStation 5 i julesesongen 2020.

LES OGSÅ: Horizon Forbidden West sikter mot lansering i 2021 »

Siste fra forsiden