Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West sikter mot lansering i 2021

Guerrilla Games lover en større verden og «så og si ingen lasteskjermer».

Under forrige ukes PlayStation 5-presentasjon viste Sony og Guerrilla Games frem Horizon Forbidden West for første gang. Lanseringsplanene for spillet ble ikke avslørt, men takket være en fersk utviklervideo har vi nå fått litt mer å gå på.

Aloys neste eventyr skal etter planen lanseres til neste år. Bilde: Sony

I videoen – som du kan se over – forteller spillsjef Mathijs de Jonge at teamet sikter mot lansering i 2021. Hvilken tid på året sa han ikke noe om, men da vet vi i hvert fall at Horizon Forbidden West ikke slippes samtidig med PlayStation 5. 

LES OGSÅ: Slik ser PlayStation 5 ut »

Større enn forgjengeren

Videre snakker de Jonge kort om hva man kan forvente seg av det kommende spillet. Hva verdenen angår vil Horizon Forbidden West foregå i et område som strekker seg fra den amerikanske delstaten Utah til stillehavskysten. Totalt sett blir arealet litt større enn i forgjengeren, men med flere muligheter til å dykke dypere – i elver og innsjøer – hinter Guerrilla om mer å utforske. 

Til tross for spillets store områder lover de Jonge at det knapt skal være noen lasteskjermer, takket være PlayStation 5s hurtige SSD-løsning.

– Med den ekstra kraften til PlayStation 5 kan vi skape en verden som er mer detaljert og mer levende. Med konsollens SSD blir det så og si ingen lasteskjermer [...] og hvis du åpner kartet og bruker Fast Travel for å reise fra den ene siden av kartet til den andre går det kjempefort.

Innimellom all utforskingen lokker Horizon Forbidden West-verdenen med flere nye robotskapninger å takle. I tillegg får Aloy møte på nye stammer – noen vennlige og andre ondsinnede – som vil forme hennes jakt på å redde verdenen igjen. 

Vi likte seriens forgjenger veldig godt.
Les vår anmeldelse av Horizon Zero Dawn »

Horizon Forbidden West

PS5
Slippdato: 18. februar 2022
Sjanger: Action
Utvikler: Guerilla Games
Utgiver: Sony

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen