Horizon II: Forbidden West

Horizon II: Forbidden West er avduket - se den første traileren

Sony viste for første gang frem Horizon II: Forbidden West under sin presentasjon torsdag. Spillet er en direkte oppfølger til Horizon: Zero Dawn, og kommer til PlayStation 5. Vi fikk ikke vite når spillet kommer.

Du kan selv se traileren over.

Som tittelen hinter til skal Aloy bevege seg vestover i et post-apokalypisk USA i oppfølgeren. Traileren demonstrerer en del nytt, slik som undervannsutforskning og et betraktelig mer livlig økosystem enn vi så i det første spillet.

Horizon: Zero Dawn ble sluppet på PlayStation 4 i begynnelsen av 2017, til svært god mottagelse. Selv her i grettengubbekollektivet Gamer.no satt skryten løst.

– Det skinner på så godt som alle tekniske og kunstneriske måter. Det smelter sammen sandkassesjangerens styrker på en måte som føles både forfriskende og særegen. Historien er best å oppleve selv, men jeg kan røpe såpass som at her er mange politiske, religiøse og samfunnskritiske spørsmål som blir stilt – selv terrorvirksomhet er en sentral nøkkel i historien på et tidspunkt, skrev vår anmelder og stemplet en 9-er på bingokortet sitt.

LES OGSÅ: Slik ser PlayStation 5 ut »

Siste fra forsiden