Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart har fått slippdato

Hold av sommeren for nye plattform-sprell.

Utvikler Insomniac Games har nå kunngjort slippdatoen for sitt neste innslag i Ratchet & Clank-serien – Ratchet & Clank: A Rift Apart. Spillet slippes den 11. juni i år, og tittelen er altså eksklusiv for PlayStation 5-plattformen.

En kort, ny trailer for spillet kan du se øverst i artikkelen.

Ratchet and Clank: Rift Apart ble først kunngjort for et års tid siden samtidig med avdukingen av PlayStation 5-konsollen og byr på en rekke nyvinninger i en serie som allerede er kjent for sin viltre spillmekaniske kreativitet.

Sony

Ny spillbar figur

Det har også blitt avslørt at en ny spillbar figur av samme rase som Ratchet – en såkalt lombax – vil melde sin ankomst i spillet.

Premisset denne gangen er at Ratchet og Clank har blitt separert og må prøve å finne sammen igjen på tvers av dimensjoner, med et helt nytt arsenal til disposisjon og gjennom både nye og gjenkjennelige omgivelser.

Det første spillet i serien ble lansert i 2002 til PlayStation 2, mens den seneste tittelen ble sluppet i 2016 til PlayStation 4 og var en slags nyversjon av det første spillet. Serien har generelt fått gode anmeldelser.

Et fargesprakende og skinnende ytre, tradisjonelle våpenoppgraderinger og kreative duppedingser å leke med – alt er med på å gjøre opplevelsen ny og spennende. Humoren er også ny, og Insomniac viser at de fortsatt kan få folk til å smile, skrev vår anmelder om 2016-versjonen.

Les også: Sony avslørte lanseringsplaner for flere PlayStation 5-spill »

Siste fra forsiden