Ratchet & Clank: Rift Apart

Dette blir en spillbar figur i neste Ratchet & Clank

Men hvem er den mystiske, kvinnelige lombax-en?

Insomniac Games

Ratchet & Clank: Rift Apart ble avslørt for første gang under forrige ukes PlayStation 5-fremvisning. Avsløringstraileren viste en rekke av nyvinningene spillet kan skilte med, med stort fokus på de en rekke fargerike planeter og kreative våpen.

Til slutt i traileren blir de to titulære heltene adskilt idet Clank blir revet inn i en annen dimensjon. Her møter han en annen skapning som er av samme rase som Ratchet – en såkalt lombax – og dette viser seg nå å være en spillbar figur i det kommende PlayStation 5-spillet.

Det avslørte Insomniac selv i en tweet tidligere denne uken.

Utviklet for PlayStation 5

Vi vet foreløpig svært lite om hvem denne lombax-en er, annet enn at det er «hun» og at hun antagelig også har en høne å plukke med den mannevonde Doctor Nefarious.

Utforsk ulike dimensjoner.
Insomniac Games

Ratchet & Clank: Rift Apart er en direkte oppfølger til 2016-spillet som i sin tid var en «reboot» av den tilårskomne plattformspillserien.

Rift Apart er utviklet eksklusivt for PlayStation 5 og benytter seg av systemets nye SSD-løsning som mer eller mindre fjerner lastetider slik vi kjenner dem. Dette lar spillet kaste hovedpersonene fram og tilbake mellom vidt forskjellige omgivelser på svært kort tid, og dette ser ut til å være en sentral del av spillet.

LES OGSÅ: Insomniac oppklarer hva Spider-Man: Miles Morales egentlig er »

Siste fra forsiden