Ratchet & Clank gratis

PlayStation 4-spillet Ratchet & Clank er gratis i hele mars

Sony sparker i gang en ny runde med Play at Home-tilbud.

Sony Interactive Entertainment

Sonys såkalte Play at Home-tiltak er tilbake igjen, med nye tilbud og gratismuligheter for spillfans som er lei av å sitte hjemme under koronapandemien. Først i rekka er PlayStation 4-spillet Ratchet & Clank, som deles ut gratis helt frem til 1. april.

Ratchet & Clank.
Espen Jansen/Gamer.no

Vil du ha et eksemplar er det bare å sveive innom spillets oppføring i PlayStation-butikken. Har du logget deg inn med PlayStation-konto er det bare å trykke knappen merket «Legg til i bibliotek» og så er Ratchet & Clank ditt til odel og eie.

Det er verdt å merke at du også kan spille Ratchet & Clank på PlayStation 5, dersom du har klart å skaffe deg konsollen. Flere Play at Home-tilbud vil også rulles ut etter hvert, lover Sony.

Fargerikt plattformeventyr

Ratchet & Clank-spillet det er snakk om kom til verden i 2016, som en omfattende oppussing av det den gang 14 år gamle originalspillet. Både nye og gamle spillere fikk oppleve det første møtet mellom radarparet Ratchet og Clank, i en opplevelse vår anmelder virkelig forelsket seg i.

– Et fargesprakende og skinnende ytre, tradisjonelle våpenoppgraderinger og kreative duppedingser å leke med – alt er med på å gjøre opplevelsen ny og spennende. Humoren er også ny, og Insomniac viser at de fortsatt kan få folk til å smile. Faktisk var det stort sett bare det jeg gjorde hele tiden mens jeg spilte Ratchet & Clank – å sitte der med et stort, dumt smil om munnen, skrev Espen Jansen.

Gi-bort-tilbudet kommer for øvrig bare noen måneder før serien utvides med nok et innslag. 11. juni kommer Ratchet & Clank: Rift Apart, et PlayStation 5-eksklusivt eventyr som blant annet introduserer en ny spillbar lombax.

En ny trailer for Ratchet & Clank: Rift Apart ble avduket i februar.
Se den korte smakebiten på spillet »

Siste fra forsiden