Ratchet & Clank: Rift Apart

Viste frem 16 minutter med Ratchet & Clank: Rift Apart

Ny video byr på kamp, lekre omgivelser og hopp mellom dimensjoner.

Torsdag kveld holdt Sony en ny State of Play-presentasjon. Som lovet var det Ratchet & Clank: Rift Apart som ble viet mest scenetid, med en 16 minutter lang kikk på hva det kommende spillet har å by på.

Ratchet får leke seg med en rekke nye verktøy.
Sony Interactive Entertainment

Videoen – som du kan se over – plukker opp historien like etter at Ratchet og Clank har kommet fra hverandre i en ny dimensjon. Ratchet blir nødt til å finne igjen partneren, og legger ut på befaring i den digre byen Nefarious City.

– Takket være den nye maskinvaren (i PlayStation 5, journ.anm) er verdenene vakrere enn noen gang. Byene er fulle av liv, med trafikk og folk som virrer rundt overalt. Rift Apart er fullt av uventede overraskelser, lover spillsjef Marcus Smith.

For Rift Apart har Insomniac Games lagt økt fokus på navigering av nivåene. Med ting som løping på vegger og «dash»-bevegelser kan spillere suse gjennom brettene og komme seg fra plattform til plattform.

Kampsystemet legger mer vekt på hurtig manøvrering.
Sony Interactive Entertainment

Dette overføres også til kampsystemet, der spillere bruker dash-funksjonen for å hoppe unna angrep eller komme seg rundt fiender og angripe bakfra. Såkalte Rift-vinduer kan også aktiveres, som flytter Ratchet lynraskt til andre punkter på slagmarken eller drar han inn i andre verdener.

Videoen viser også litt hva den nye figuren Rivet – en kvinnelig lombax – har å stille opp med. Insomniac gir også glimt av andre ting spillere kan gi seg i kast med, som utfordringer, gåteløsing, arenakamper og kamper i lufta.

Ratchet & Clank: Rift Apart lanseres 11. juni og kommer kun til PlayStation 5.

LES OGSÅ: PlayStation 5 har solgt 7,8 millioner eksemplarer »

Siste fra forsiden