Ratchet & Clank: Rift Apart

Ny Ratchet & Clank-video demonstrerer hvor kjapt PlayStation 5 kan laste fra SSD-disken

Se over 7 minutter av det kommende spillet. 

Insomniac Games viste frem over 7 minutter med spilling fra det kommende PlayStation 5-spillet Ratchet & Clank: Rift Apart torsdag kveld. Spilldemonstrasjonen var en del av Gamescoms åpningsshow, og kan sees øverst i artikkelen.

I spilldemonstrasjonen følger vi Ratchet og kumpanen Clank mens de prøver å jakte ned skurken Nefarious. Ting går fort galt, noe som resulterer i at de to slenges mellom dimensjoner og områder lynkjapt og uten lastetid.

Lynkjapp lasting

Ifølge utviklerne fra Insomniac er det SSD-disken i PlayStation 5 som gjør det mulig å hoppe så kjapt fra område til område.

– Med byttingen av dimensjoner bruker vi SSD-diskens raske lastingen, som lar oss kaste spilleren fra planet til planet mye kjappere enn vi har greid å gjøre før, sier Marcus Smith fra Insomniac Games.

De bekrefter også at spillet ikke har en eneste lasteskjerm.

Samtidig nevnte Insomniac-representantene at DualSense-kontrolleren sørger for at hvert våpen som brukes føles annerledes på grunn av taktil tilbakemelding. I tillegg gir skulderknappene på kontrolleren ulik tilbakemelding per våpen, for eksempel en hagle som tar deg skyte ett skudd ved å presse knappen inn halvveis, eller trykke den helt ned for å skyte begge haglskuddene samtidig.

Ratchet & Clank: Rift Apart kommer til PlayStation 5 innenfor lanseringsvinduet – noe som kan bety alt fra noen uker til noen måneder etter at konsollen er ute.

LES OGSÅ: Hvem er den mystiske, kvinnelige lombax-en i Rift Apart? »

Siste fra forsiden