PlayStation Plus - februar 2023

Her er spillene du får med PlayStation Plus i februar

Listen ble nok en gang avslørt tidligere enn Sony hadde planlagt.

2K

Oppdatering 2. februar: PlayStation-teamet har offisielt bekreftet spillene man får med PlayStation Plus denne måneden. Som ryktene hevdet får abonnenter hente ut OlliOlli World, Mafia: Definitive Edition, Evil Dead: The Game og Destiny 2-utvidelsen Beyond Light.

Opprinnelig sak følger.

De månedlige gratisspillene fra PlayStation Plus har det med å lekke tidligere enn hva Sony har planlagt. Sånn har det blitt igjen, og listen for februar ser ut til å være avslørt.

Som tidligere er det den mystiske «billbil-kun» som har avdekket lista over kommende PlayStation Plus-spill. Via Twitter skriver hen at måneden byr på fire spill – nemlig OlliOlli World, Mafia: Definitive Edition, Evil Dead: The Game og Destiny 2-utvidelsen Beyond Light.

OlliOlli World (PlayStation 4, PlayStation 5)

OlliOlli World.
Private Division

Det tredje innslaget i skateserien OlliOlli ble opprinnelig lansert i februar 2022. Spillet lar deg igjen takle en haug med rullebrettutfordringer i en todimensjonal og håndtegnet verden.

OlliOlli World introduserte også noen nyheter til serien, som vert-ramper og muligheten til å velge forskjellige veier til mål. Spillet fikk en god mottakelse av både spillere og kritikere.

Mafia: Definitive Edition (PlayStation 4)

Mafia: Definitive Edition.
2K

Mafia: Definitive Edition pusser opp det opprinnelige gangstereventyret fra 2004, med overhalt grafikk og helt nye spillmekanikker. Vår anmelder roste spillets utseende, men savnet en mer engasjerende spillopplevelse.

– Mafia Definitive Edition både overrasket og engasjerte i begynnelsen. Den store byen, de flotte bilene og den tunge, men kule kjøringen gjorde meg gira på mer. Dessverre endte den noe tamme og klisjefylte fortellingen, den tomme verdenen og de utdaterte systemene opp med å skuffe, skrev Andreas Bjørnbekk.

Evil Dead: The Game (PlayStation 4, PlayStation 5)

Evil Dead: The Game.
Saber Interactive

Overlevelsesspillet Evil Dead: The Game kom til verden i fjor vår. Spillet baserer seg på zombieserien med samme navn, og byr følgelig på slakt av vandøde enten alene eller sammen med venner.

Evil Dead: The Game har stort fått sett gode anmeldelser, og utvikler Saber Interactive pusler fortsatt med mer innhold til opplevelsen. 2. februar får spillet enda en ny utvidelse kalt Ash vs Evil Dead.

Destiny 2: Beyond Light (PlayStation 4, PlayStation 5)

Destiny 2: Beyond Light.
Bungie

Beyond Light, den femte store utvidelsen for Destiny 2, ble først lansert høsten 2020. Spillet byr på nye utfordringer og flere kamper mot både datastyrt motstand og andre spillere, og tross en langsom start for utvidelsen måtte anmelder Rune Fjeld Olsen si seg fornøyd.

– Jeg vet det er delte meninger om de faktiske kvalitetene til Destiny. Men for meg og millioner av andre spillere er denne skytespill- og MMO-hybriden både et kick ass skytespill og en flott sosial samleplass. Bungie driver med mye prøving og feiling, og det hender jeg har et litt anstrengt forhold til det vi får levert fra sesong til sesong. Men når Bungie først treffer, sitter det bare så utrolig godt.

Spillene blir gratis for samtlige abonnenter, enten man har Essential, Extra eller Premium-abonnement. De er tilgjengelige fra 7. februar til og med 6. mars.

LES OGSÅ: Sony sier det skal bli lettere å få tak i PlayStation 5 i 2023 »

Siste fra forsiden