Xbox Game Pass

Her er spillene som kommer til Game Pass denne måneden

Blant annet Ghost Recon Wildlands og Two Point Campus.

Ubisoft

En ny måned er underveis, og med det har Microsoft avslørt hvilke spill som kommer til Game Pass denne måneden. Som alltid er det flere spill for abonnenter å bryne seg på, mens andre forsvinner ut fra katalogen.

Game Pass-spillene for august.
Microsoft

Først ut er Ghost Recon Wildlands, som er tilgjengelig allerede nå. Skytespillet fra 2017 – som ikke fikk en spesielt god mottakelse av våre anmeldere – kan spilles på både Xbox, PC og via skyen.

Torsdag 4. august kommer Shenzen I/O til Game Pass for PC. Samme dag får det Rocket League-inspirerte golfspillet Turbo Golf Racing sin offisielle lansering, med fri tilgang for Xbox-, PC- og Cloud-spillere.

Two Point Campus.
Sega

9. august er det tilbake på skolebenken i Two Point Campus, for konsoll, PC og skyen. Her skal man bygge og drive universiteter, i det nyeste spillet fra gjengen bak det artige Two Point Hospital.

Siste ladning for denne måneden rulles ut 11. august. Her blir det Cooking Simulator for samtlige Game Pass-løsninger, mens PC-gjengen kan ta fatt på Expeditions: Rome og Offworld Trading Company.

Også denne måneden er det spill som fjernes fra Game Pass. Følgende titler blir borte om snaue to uker, den 15. august:

  • Boyfriend Dungeon (PC, Xbox og Cloud)
  • Curse of the Dead Gods (PC, Xbox og Cloud)
  • Library of Ruina (PC, Xbox og Cloud)
  • Starmancer (Game Preview) (PC)
  • Train Sim World 2 (PC, Xbox og Cloud)

LES OGSÅ: Det populære vikingspillet Valheim kommer til Game Pass på Xbox og PC »

Siste fra forsiden