Valheim - Xbox

Det populære vikingspillet Valheim til Game Pass på Xbox og PC

Med spilling på tvers av alle plattformer.

Valheim tok for alvor av på Steam i begynnelsen av 2021, med tre millioner solgte eksemplarer på litt over to uker. Nå skal overlevelsesspillet komme til Xbox.

Valheim.
Coffee Stain

Det var under tirsdagens Xbox Games Showcase Extended-sending at Microsoft og utvikler Iron Gate bekreftet lanseringsplanene. Valheim tar turen til Xbox One og Xbox Series X/S tidlig i 2023, og spillet blir også tilgjengelig via Xbox Game Pass.

I tillegg skal det ut på PC Game Pass allerede til høsten. Iron Gate lover full støtte for spilling på tvers av plattformer, enten man spiller via Steam, Microsoft-butikken eller på Xbox.

I Valheim jobber spillere sammen om å komme seg helskinnet gjennom en hektisk hverdag som viking. Spillet låner mange av de klassiske elementene fra overlevelsessjangeren, men som vår skribent konkluderte i sin sniktitt gjør Valheim nok til å skille seg fra mengden.

– Etter drøyt fire timer bak spakene har spillet fortsatt til gode å falle inn i den bedagelige og litt kjedelige tralten jeg føler mange andre overlevelsesspill ofte gjør. I stedet for å løpe rundt på tomgang, har det liksom alltid vært noe nytt å oppdage, enten det er en ny oppskrift jeg har lyst til å lage, en fiende vi må spore opp eller muligheten til å bare løpe rundt på kartet for å se nye deler av det tilsynelatende massive universet, skrev Espen Jansen.

LES OGSÅ: Valheim-spiller gjenskapte Stormwind-havna fra World of Warcraft »

Siste fra forsiden