Valheim - World of Warcraft

Valheim-spiller har gjenskapt Stormwind-havna fra World of Warcraft

Reddit/ericxsg

Det vikinginspirerte overlevelsesspillet Valheim byr på en haug med aktiviteter for spillere å pusle med. Ved siden av å slåss mot dødsmygg og andre grusomme skapninger skilter spillet også med et omfattende byggeverktøy, som spillere bruker til å bygge stadig mer kreative ting.

Stormwind Harbour i Valheim.
Reddit/ericxsg

En spiller ved navn «ericxsg» høstet nylig en haug med Internett-poeng for sin gjengivelse av Stormwind Harbor – et velkjent landemerke fra World of Warcraft. Via Reddit viste han frem det imponerende verket, som du kan se fra forskjellige vinkler i skjermbildene her i artikkelen.

Stormwind Harbour i Valheim.
Reddit/ericxsg

For World of Warcraft-fans – og da spesielt Alliance-spillere – er det nok å dra kjensel på her. De ulike bryggene, de altfor lange trappene man klatrer for å komme seg tilbake inn i Stormwind og selvfølgelig den stolte løven som skuer utover havna.

Som snekkeren forklarer gikk det hele til i Valheims uoffisielle variant av Minecrafts Creative-modus. Det er en hyggelig måte å si at han jukset seg til uendelige ressurser, noe som tilsynelatende har blitt akseptert praksis blant spillets kreative sjeler.

«Ericxsg» anslår at arbeidet tok over 30 timer. Med alle elementene på plass kollapset bildefrekvensen i spillet også, fortelle han, som kan være greit å vite for vordende byggmestere.

Vår skribent lot seg imponere av Valheim.
– Valheim er unikt nok til å skille seg fra typiske overlevelsesspill »

Siste fra forsiden