Final Fantasy VII Remake

Neste del av Final Fantasy VII Remake kommer sent 2023, tidlig 2024

Se den første traileren for Final Fantasy VII Rebirth.

Natt til fredag markerte Square Enix 25 år med Final Fantasy VII. Som ventet avslørte utvikleren mer om neste del av spillets nyversjon, med en kort trailer som du kan se over.

Zack Strife dukker også opp i Rebirth-kapittelet.
Square Enix

Spillet skal hete Final Fantasy VII Rebirth, og her fortsetter historien fra Remake. Spillet skal etter planen lanseres på PlayStation 5 mot slutten av neste år.

I den første Rebirth-videoen får vi blant annet se Cloud og Sephiroth på eventyr. Her går turen tilsynelatende da tilbake i tid, til Clouds tilbakeblikk på den skjebnesvangre operasjonen i Nibelheim.

– Final Fantasy VII Rebirth blir designet slik at folk kan nyte spillet enten de har spilt originalen eller ikke. Faktisk vil nye spillere kanskje like å begynne Final Fantasy VII-reisen sin med Final Fantasy VII Rebirth. Cloud og hans venner legger ut på en ny reise i dette spillet, og jeg tror at det de opplever etter de forlater Midgar vil by på en ny og frisk opplevelse for spillere, heter det i en pressemelding.

Akkurat hvor stor del av det opprinnelige spillet vi skal få oppleve denne gangen kom ikke frem. Final Fantasy-guru Yoshinori Kitase kunne imidlertid bekrefte at planen fortsatt er å slippe hele Remake-pakka i tre deler.

Spill nummer tre har enda ikke fått navn, men Tetsuya Nomura bekreftet at han og andre allerede har begynt å jobbe på prosjektet.

Ellers kunngjorde Square at Final Fantasy VII Remake-oppgraderingen Intergrade – med en tilleggshistorie om Yuffie – omsider tar turen til Steam i dag, 17. juni.

LES OGSÅ: En oppussing av PlayStation Portable-spillet Crisis Core: Final Fantasy VII er på vei »

Her finner du flere E3-nyheter »

Siste fra forsiden