Final Fantasy VII Ever Crisis

Squares alternative Final Fantasy VII-oppussing snart klar for betatest

Viste ny trailer for mobilspillet Ever Crisis.

Det nærmer seg halvannet år siden Square Enix dro sløret av Final Fantasy VII Ever Crisis, en alternativ oppussingsvariant av hele Final Fantasy VII-sagaen. Fredag viste utvikleren frem mer fra mobilspillet, og varslet at en betatest er på vei.

Final Fantasy VII Ever Crisis.
Square Enix

Final Fantasy VII Ever Crisis er en episodebasert affære, som inkluderer historiene fra Final Fantasy VII, Advent Children, Before Crisis, Crisis Core og Dirge of Cerberus – presentert i det Square kaller «en nostalgisk visuell vri».

Spillet skal etter planen ut en gang i år, men før det blir full lansering skal utvikleren altså holde en lukket betatest. Akkurat når og hvordan denne vil foregå er enda ikke bekreftet, men det blir for utvalgte regioner på både iOS og Android.

Den nyeste traileren for Ever Crisis – som du kan se øverst i artikkelen – viser litt av hva spillere kan forvente. Her er det mye for Final Fantasy VII-fans å dra kjensel på, selvfølgelig med Cloud, Tifa, Aerith, Sephiroth og hele bunten.

Videoen viser også noen glimt av kampsystemet. I kjent Final Fantasy-stil blir det en turbasert greie, der man trykker på angrep, magi og andre egenskaper nederst på skjermen.

I forbindelse med 25-årsjubileet for Final Fantasy VII viste Square også frem en Crisis Core-oppussing og neste del av Final Fantasy VII Remake.

Les alle spillnyhetene fra E3-erstatningene »

Siste fra forsiden