Nintendo Direct - E3

Rykter om en ny Nintendo-presentasjon i slutten av måneden

Utvikler og tidligere spilljournalist hevder at Switch-makeren skal vise spill.

Nintendo

Mens det ikke ble noe E3 i år har flere utviklere stilt opp for å avduke spillnyheter. Fra Nintendo har det imidlertid vært veldig stille, men nå hevdes det at den japanske giganten har lagt sin presentasjon til slutten av måneden.

Oppfølgeren til The Legend of Zelda: Breath of the Wild ble utsatt til neste år.
Nintendo

Det var Alanah Pearce – tidligere spilljournalist og nåværende forfatter hos Sonys Santa Monica Studio – som slapp bomben denne uken. Under en direktesending fikk hun spørsmål om Nintendos planer, hvorpå hun svarte at det blir en Nintendo Direct 29. juni.

– Jeg tror det skal være en Nintendo Direct den 29. juni. Jeg vet ikke om den har blitt kunngjort, så dere hørte det her først. La meg sjekke. Jeg har skrevet det ned her et sted. Ja, 29. juni, Nintendo Direct. Det er teknisk sett ikke en lekkasje, da det ikke var Nintendo som fortalte meg det. Men jeg røper heller ikke noe som er med i sendingen, for det synes jeg er dårlig gjort, sa Pearce.

Videoen spredte seg raskt, og flere andre stemte i for å bekrefte nyheten. For eksempel meldte nettstedet VGC at det har hørt det samme fra sine kilder.

Dermed høres det ut som vi skal få se spill fra Nintendo om et par uker, selv om vi ikke vet hva som dukker opp. I spillbransjen kan datoer riktignok endre seg fra dag til dag, så det som stemmer i dag trenger ikke nødvendigvis å stemme neste uke. Vi får derfor vente på en offisiell bekreftelse fra Nintendo selv.

Det har allerede vært en haug med spillnyheter avslørt i sommer.
Les vår samleside for E3-erstatningene »

Siste fra forsiden