Final Fantasy VII - Ever Crisis / The First Soldier

Square samler den komplette Final Fantasy VII-sagaen på mobil i 2022

I tillegg kommer et battle royale-spill basert på Final Fantasy VII til iOS og Android i år.

Square Enix

En av de større nyhetene fra Sonys State of Play-presentasjon torsdag kveld var Final Fantasy VII Remake Intergrade, en PS5-oppgradering med helt nytt innhold til spillet. Square hadde riktignok flere Final Fantasy VII-relaterte avsløringer på lager.

Final Fantasy VII Ever Crisis. (Video: Square Enix)

Ved siden av Remake-utvidelser og -fortsettelser har utvikleren nemlig også to mobilspill i ovnen, med ulike tilknytninger til historien om Cloud, Aeris og kompani.

Det første heter Final Fantasy VII Ever Crisis, som samler den komplette Final Fantasy VII-sagaen i én episodebasert pakke. Spillere får oppleve historiene fra Final Fantasy VII, Advent Children, Before Crisis, Crisis Core og Dirge of Cerberus – presentert i det Square kaller «en nostalgisk visuell vri».

Final Fantasy VII Ever Crisis kommer til iOS og Android i 2022.

Final Fantasy VII-battle royale

Final Fantasy VII The First Soldier. (Video: Square Enix)

Mobilspill nummer to heter Final Fantasy VII The First Soldier, og her venter en helt annen opplevelse. Dette er nemlig et battle royale-spill. Ja, du leste riktig.

Her bruker spillere skytevåpen, sverd og magi i en kamp om å være kongen på haugen. Basert på traileren, som du kan se til høyre i artikkelen, ser det ut til at spillere får velge mellom ulike klasser og spille på lag med opptil tre spillere. Utover det er det riktignok ikke mye informasjon å gå på, men Square lover å dele mer etter hvert.

Final Fantasy VII The First Soldier skal lanseres på iOS og Android en gang i år.

LES OGSÅ: Final Fantasy XVI er annonsert - se den lange traileren »

Siste fra forsiden