Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI er annonsert - se den lange traileren

Blir et enspillereventyr med sanntidskampsystem, og kommer til PlayStation 5 og PC.

Oppdatering 02:45: Under onsdagens PlayStation 5-sending sto det helt tydelig at Final Fantasy XVI også kommer til PC, men det stemmer kanskje ikke likevel. I en uttalelse til Kotaku forteller Square Enix nå at spillet kun er bekreftet for PlayStation 5.

Traileren som ble lastet opp etter showet var ferdig nevner ikke PC i det hele tatt, men sier at spillet blir tidseksklusivt for PlayStation 5.

Opprinnelig sak følger.

Onsdag kveld annonserte Square Enix Final Fantasy XVI under Sonys PlayStation 5-presentasjon. Du kan se den første traileren over.

Spillet blir såkalt «konsolleksklusivt», noe som betyr at det kommer på PlayStation 5 og PC, men ikke til Xbox Series X eller Nintendo Switch – inntil videre i hvert fall. Ingen slippdato ble nevnt, men vi tipper det er et godt stykke unna ennå.

Utover traileren sitter vi ikke på mange detaljer om det kommende japanske rollespillet. Det skal bli et enspillereventyr, og det ser ut som om historien strekker seg over flere tiår mens hovedpersonen eldes. Skal vi dømme fra traileren fortsetter serien i det mer action-orienterte sporet som ble lagt med Final Fantasy XV og Final Fantasy VII Remake.

LES OGSÅ: Final Fantasy VII Remake har solgt fem millioner kopier »

Siste fra forsiden