Final Fantasy VII Remake Intergrade

Final Fantasy VII Remake får en helt ny historieutvidelse på PlayStation 5

Spill som materiatyven Yuffie til sommeren.

En ny og oppgradert utgave av Final Fantasy VII Remake kommer til PlayStation 5 til sommeren. Prosjektet heter Final Fantasy VII Remake Intergrade, og ved siden av visuelle overhalinger lokker Square Enix med en helt ny historie for spillere å oppleve.

Yuffie på tur

Slik blir Final Fantasy VII Remake på PlayStation 5. (Video: Square Enix)

I Intergrade-utvidelsen får spillere møte Yuffie Kisaragi, en kjent figur fra det opprinnelige Final Fantasy VII. I originalspillet møter man først Yuffie lenge etter man forlater Midgar, men nå har Square gitt ungjenta et helt nytt og eget eventyr.

Som du kan se i traileren øverst i artikkelen går turen til Shinra-kontorene, der Yuffie og makkeren Sonon bryter seg inn for å stjele verdifull Materia. Underveis blir det selvfølgelig slåssing, mot fiender og monstre i alle fasonger og størrelser.

Av visuelle forbedringer byr PlayStation 5-versjonen på alle de faste trekkplastrene, som bedre grafikk – inkludert en Graphics Mode med 4K-oppløsning og Performance Mode med 60 bilder i sekundet – og kjappere lastetider. I tillegg introduseres en ny vanskelighetsgrad, kalt Classic, en fotomodus og fri overføring av lagringsfiler fra PlayStation 4-versjonen til PlayStation 5.

Final Fantasy VII Remake Intergrade slippes 10. juni, og alle som eier originalspillet på PlayStation 4 får oppgradere til PlayStation 5-utgaven uten ekstra kostnad. De som oppgraderer må imidlertid åpne lommeboken for å få tak i Yuffie-historien, men Square har så langt ikke sagt noe om pris.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Final Fantasy VII Remake »
LES OGSÅ: Arbeidet med neste Final Fantasy VII Remake-kapittel er i gang for fullt »

Siste fra forsiden