Final Fantasy VII Remake

Arbeidet med neste Final Fantasy VII Remake-kapittel er i gang for fullt

Square Enix

Neste del av Final Fantasy VII Remake er offisielt ute av planleggingsstadiet og over i utviklingsfasen. Det har Square Enix bekreftet.

Square er i full gang med Final Fantasy VII Remake-fortsettelsen.
Square Enix

I et lengre intervju med den japanske spillblekka Famitsu (oversatt av Gematsu) forteller teamet at det jobber hardt med fortsettelsen på visa. Som gjengen tidligere har uttalt er planen å slippe del to så fort som mulig, men når det blir er enda uvisst.

Når prosjektet etter hvert blir klart for en offisiell avduking håper teamet samtidig å avsløre mer om hva som skal skje videre – tilsynelatende både med tanke på historien fans skal få oppleve og planene for fremtidige kapitler.

Ifølge Tetsuya Nomura er målet ellers å skru opp kvalitetsnivået enda noen hakk for Final Fantasy VII Remake-fortsettelsen. Akkurat hva det betyr er uklart, men spillsjefen forteller at teamet har tatt med seg mye lærdom fra spillets første del.

Final Fantasy VII Remake fikk sin offisielle debut tidligere i år, etter mange år med rykter og etterspørsel fra fans. Åpningsnummeret fikk en god mottakelse her på verket, selv om anmelder Øystein Furevik ikke helt ble venn med alt det nye innholdet Square har slengt på.

LES OGSÅ: Square Enix skal avduke flere nye spill i løpet av sommeren »

Siste fra forsiden