Final Fantasy VII Remake Intergrade

Final Fantasy VII Remake fikser Clouds trøblete dør på PlayStation 5

Intergrade-utvidelsen er ute nå.

Square Enix

Inniblant alle de storslåtte øyeblikkene i Final Fantasy VII Remake var det også flere merksnodige saker. En av tingene mange fans bet seg merke i var en viss dør med lav oppløsning i spillets Sector 7. Denne har Square Enix nå fikset.

Det er i forbindelse med lanseringen av spillets PlayStation 5-oppgradering at utvikleren har ryddet opp. Square har altså fått med seg alle tilbakemeldingene om døren, og onsdag kunne den offisielle Twitter-kontoen for Final Fantasy VII Remake stolt vise frem dette store fremskrittet for Final Fantasy-serien.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

PlayStation 5-oppgraderingen lokker ellers med 4K-oppløsning og opptil 60 bilder i sekundet. Det blir også kjappere lastetider, en ny vanskelighetsgrad og en fotomodus. Oppgraderingen er gratis for alle som eier PlayStation 4-utgaven, og tilbyr overføring av lagringsfiler for alle som ikke vil begynne spillet forfra igjen.

For de på PlayStation 4 fortsetter ting riktignok som før. Her må Cloud altså klare seg med dører uten høy oppløsning på teksturene.

Ny historie

Yuffie har hovedrollen i Episode Intermission.
Square Enix

Ellers byr denne uken på Final Fantasy VII Remake Intergrade, en PlayStation 5-pakke med spillets første historieutvidelse – kalt Episode Intermission. Denne byr på en helt ny historie som ikke var med i originalspillet, med materiatyven Yuffie i hovedrollen.

Som Square avslørte tidligere i år får spillere som kjøper utvidelsen utforske en helt ny del av Midgar. I rollen som Yuffie og partneren Sonon må man blant annet kjempe seg gjennom Shinras kontorer, i håp om å stjele sjelden materia.

Final Fantasy VII Remake Intergrade lanseres 10. juni, kun for PlayStation 5.

Square Enix har avslørt sine E3-planer.
Lover nyheter fra Babylon's Fall, Life is Strange og et nytt Eidos-Montréal-spill »

Siste fra forsiden