Final Fantasy VII Remake - PS Plus

Final Fantasy VII Remake leder an PlayStation Plus-spillene for mars

Du kan også raske med deg Remnant: From the Ashes, VR-spillet Farpoint og Maquette.

Square Enix

I et innlegg på PlayStation Nederlands Facebook-sider ble det fredag lagt ut informasjon om de de fire spillene som man kan raske med seg som en del av PlayStation Plus-abonnementet. Innlegget har siden blitt fjernet – antageligvis fordi noen trykket på en knapp litt tidlig.

Sony

Med mindre noe er riv ruskende galt er de fire spillene Final Fantasy VII Remake, Remnant: From the Ashes og Farpoint VR til PlayStation 4, og Maquette til PlayStation 5.

Spillene er tilgjengelig for nedlasting kostnadsfritt mellom 2. mars og 5. april. Dersom du legger spillene i biblioteket i løpet av det tidsrommet, vil du ha tilgang frem til du avslutter PlayStation Plus-abonnementet.

Kritikkvinnere fra fjoråret

Rosinen i pølsa her er naturlig nok Final Fantasy VII Remake som havnet høyt opp på mange årskåringslister i 2020. Den nye versjonen av det klassiske japanske rollespillet fikk god kritikk da det kom i fjor, og såpass nytt ennå at det kan regnes som et av de ferskere storspillene som har havnet i PlayStation Plus-bunken.

Remnant: From the Ashes.
Perfect World Entertainment

En PlayStation 5-versjon av Final Fantasy VII Remake kommer til sommeren, og alle som eier spillet nå kan oppgradere gratis. Det virker likevel som om PlayStation Plus-utgaven er unntatt dette oppgraderingsløpet, skal vi tro en oppføring på PlayStation Store i Japan.

Remnant: From the Ashes har også opparbeidet seg et godt rykte etter lanseringen i 2019. Spillet blir ofte sammenlignet med Souls-spillene, og vasser helt klart litt i samme action-RPG-sjanger. Det mange likevel peker på som det viktigste med spillet er muligheten for å spille med opp til tre andre spillere.

PlayStation VR-spillet Farpoint er en litt mer lunkent innslag i bunken. Da vi anmeldte spillet i 2017 sa vi at det var mye morsomt her, men til syvende og sist var det noen glasskår i opplevelsen.

Maquette-trailer.

– Greit, de har fundamentene på plass, men jeg føler det er på tide å bevege seg videre fra oppstartsfasen til VR-æraen vi er i nå. Jeg forventer litt mer enn demoer og opplevelser uten særlig substans, og håper at Sony vil se verdien i å utforme en god historie og et levende univers rundt de gode tekniske egenskapene de nå har bevist at de kan oppnå med PlayStation VR, skrev vår anmelder.

Sist ute – og eneste PlayStation 5-innslag – er Maquette, som også slippes på markedet samtidig med at det legges i spillbunken til PlayStation Plus i mars. Spillet ser ut til å bli et førstepersons hjernetrimspill der perspektiv endrer størrelsen til objektene i verdenen man utforsker.

LES OGSÅ: Her er alle PlayStation-nyhetene fra torsdagens State of Play »

Les også
Anmeldelse: Final Fantasy VII Remake

Siste fra forsiden