PlayStation State of Play

Her er alle PlayStation-nyhetene fra torsdagens State of Play

Oddworld: Soulstorm, Crash 4 til PlayStation 5 og mer Five Nights at Freddy's.

Oddworld Inhabitants

Torsdag holdt Sony sin første State of Play-sending for 2021. På forhånd hadde selskapet lovet nyheter om ti annonserte og uannonserte spill, og selv om det ble mest av førstnevnte var det også et par ukjente spill som dukket opp.

Vi har samlet alle trailerne fra sendingen, som du kan kikke gjennom nedenfor.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

Det fjerde Crash-spillet kommer til PlayStation 5 den 12. mars i en ny og bedre utgave, med 4K 60FPS, 3D-lyd, kortere lastetider og støtte for diverse DualSense-funksjoner. De som har spillet på PlayStation 4 kan ta med seg lagringsfilen over til PlayStation 5.

Returnal

Det neste skytespillet fra Housemarque fikk en ny trailer. Denne viser frem flere av fiendene man må bekjempe og tar også en kikk på spillets mystiske historie.

Knockout City

Kanonballspillet Knockout City kommer til PlayStation 4 i mai. Før den tid skal utvikler Velan Studio holde en betatest, som spillere kan melde seg på til her.

Sifu

Sifu var et av de nye spillene som ble vist frem under sendingen. Her handler det om hevntokt og kampsport i tredjeperson. Spillet kommer til PC, PlayStation 4 og PlayStation 5 i 2021.

Les også
Anmeldelse: Kena: Bridge of Spirits

Solar Ash

Den nye traileren for Solar Ash viser hvordan det blir å spille dette fargerike spillet. Her kombineres den visuelle stilen til Furi med spillmekanikker fra The Pathless og Shadow of the Colossus.

Five Nights at Freddy's: Security Breach

Nye skumle netter hos Freddy kommer til PlayStation 4 og PlayStation 5 en gang i 2021. Spillets nyeste trailer disker opp med både grøss og gru.

Oddworld: Soulstorm

Stakkaren Abe vender tilbake i Oddworld: Soulstorm den 6. april. Utvikler Oddworld Inhabitants viste frem litt mer om hva spillere får å pusle med i det kommende spillet.

Kena: Bridge of Spirits

Nydelige Kena: Bridge of Spirits har fått både slippdato og en ny trailer. Actioneventyret blir å finne på PC, PlayStation 4 og PlayStation 5 den 24. august.

Deathloop

Arkane Studios' neste førstepersonsskyter nærmer seg med stormskritt. 21. mai braker det løs, og utgiver Bethesda lader opp med nok en kikk på kampen for å komme seg ut av den endeløse dødssyklusen.

Final Fantasy VII Remake Intergrade

Final Fantasy VII-oppussingen pusses opp litt ekstra for PlayStation 5. Den oppgraderte versjonen lokker med en rekke visuelle forbedringer, samt en helt ny historie med Yuffie i hovedrollen. De som har spillet på PlayStation 4 kan ta med seg lagringsfilen over til PlayStation 5.

Og til slutt, for de som vil se opptak av hele sendingen:

Siste fra forsiden