Final Fantasy VII Remake

Andre del av Final Fantasy VII Remake skal avdukes i år

– Hvis vi får det til.

Square Enix

Final Fantasy VII fyller 25 år i 2022, og det har Square Enix naturlig nok tenkt å feire. Utvikleren har planlagt flere måter å markere bursdagen i løpet av året, inkludert avdukingen av neste kapittel for Final Fantasy VII Remake.

Planen ble avslørt denne uken under et jubileumsarrangement avholdt i Japan. Som VGC melder (via Twitter-bruker PushDustIn) var Final Fantasy VII-skaper Yoshinori Kitase på plass, og det var han som kunne bekrefte at målet er å dele nye detaljer om spillet i løpet av året.

– Med tanke på den etterlengtede andre delen av Final Fantasy VII Remake kommer det mer informasjon i år, hvis vi får det til. Vi har akkurat sparket i gang 25-årsjubileet til Final Fantasy VII, og vi ønsker å feire og gjøre fansen spent. Så i løpet av de neste 12 månedene har vi lyst til å dele litt informasjon, sa Kitase.

Artikkelen fortsetter under Twitter-bildet.

Foreløpig vet vi veldig lite om neste del av Final Fantasy VII Remake, annet enn at den visstnok ikke skal by på drastiske historieendringer sammenlignet med originalspillet. Hvor mange kapitler spillet deles opp i er heller ikke avklart.

Første del av det storstilte oppussingsprosjektet fikk en god mottakelse her på bruket, selv om anmelder Øystein Furevik hadde en del å plukke på. Historieutvidelsen Intermission – med en helt ny fortelling om Yuffie – gjorde det ikke like godt, og nådde bare halvveis opp i vår anmeldelse.

Square gjenskaper også Final Fantasy VII-sagaen for mobil.
Ever Crisis samler flere i spill i én episodebasert pakke »

Siste fra forsiden