Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII Remake-fortsettelsen skal ikke by på drastiske historieendringer

Spillsjefen ønsker å få ut neste del så snart som mulig.

Square Enix

Det første kapittelet i Square Enix' ambisiøse Final Fantasy VII-nyversjon kom omsider til verden denne måneden. Når fortsettelsen kommer er det imidlertid ingen som vet – heller ikke utvikleren selv.

Neste del av Final Fantasy VII Remake tar turen utenfor Midgars bygrenser.
Øystein Furevik/Gamer.no

I boken Final Fantasy VII Remake Ultimania (oversatt av Twitter-bruker «aitaikimochi») erkjenner Tetsuya Nomura og Yoshinori Kitase at teamet ikke har bestemt seg for hvor mange deler spillet skal deles inn i eller hvor store de ulike delene blir.

– Dersom vi deler opp historien i store biter, vil de ta lengre tid å lage. Om vi deler den inn i mindre og mer detaljerte seksjoner vil det gå fortere å utvikle dem. Jeg ønsker å lansere den neste delen så snart som mulig, forteller Nomura.

Hvorvidt Nomuras definisjon av «mindre seksjoner» er mindre eller like store som det første spillet er riktignok litt uklart. Final Fantasy VII Remake tar for øvrig rundt 30-40 timer å komme seg gjennom, avhengig av hvor god tid du tar deg.

– Ingen drastiske endringer til historien

Final Fantasy VII Remake har så langt gjort seg bemerket for de mange avstikkerne spillet tar fra den originale opplevelsen – noe vår anmelder mente trakk helhetsinntrykket ned. Også historien har gjennomgått endringer, men ifølge Kitase trenger ikke fans å bekymre seg for at det blir altfor mye nytt.

– Fremover blir det ingen drastiske endringer til historien, og vi forvandler den ikke til noe helt nytt sammenlignet med originalen. Selv om dette er en «Remake», kan dere gå ut ifra at Final Fantasy VII-historien vil fortsette slik som Final Fantasy VII alltid har gjort.

The Last of Us 2 har fått ny dato.
Samtidig blir Ghost of Tsushima bittelitt utsatt »

Siste fra forsiden