The Last of Us Part II - Ghost of Tsushima

The Last of Us 2 har fått ny dato

Samtidig blir Ghost of Tsushima bittelitt utsatt.

The Last of Us Part II.
Sony

Sony forteller i et blogginnlegg at den nye datoen for The Last of Us Part II blir 19. juni. Spillet skulle opprinnelig slippes 29. mai, men ble utsatt på ubestemt tid for om lag en måned siden på grunn av koronapandemien.

The Last of Us Part II.
Sony

I samme innlegg kommer det frem at Ghost of Tsushima blir utsatt litt som en følge av den nye The Last of Us Part II-datoen. Spillet skulle egentlig komme 26. juni, men kommer nå 17. juli i stedet.

Sony-topp Herman Hulst forteller at de kan sette nye datoer nå fordi de ser at det har løsnet litt for mulighetene for en global distribusjon av spillene. Dermed blir det lettere for Sony å kunne selge titlene verden over.

Tidligere i dag, mandag, skrev vi om massive lekkasjer som spolerer historien i The Last of Us Part II. Det er ingenting som tyder på at dagens nye slippdatoer kommer spesifikt som en følge av disse lekkasjene, men det hjelper utvilsomt for bekymrede spillfans som har forberedt seg på å leke kanonball med avsløringer på sosiale medier i flere måneder fremover.

The Last of Us Part II.
Sony

I The Last of Us Part II følger vi Ellie, flere år etter begivenhetene i The Last of Us, der hun kommer i konflikt med en mystisk kult.

Ghost of Tsushima blir noe litt annet – et sandkassespill satt til Tsushima-øya som ligger midt mellom Japan og Sør-Korea. Vi fikk faktisk se litt av spillet under E3 i 2018, og vår utsendte representant ble bergtatt av pen grafikk, men var skeptisk til kampsystemet

LES OGSÅ: Chernobyl-skaperen lager TV-serie av The Last of Us »

Siste fra forsiden