Square Enix

Square Enix skal avduke flere nye spill i løpet av sommeren

Selskapet hadde planer om et større show, men kjører i stedet individuelle presentasjoner.

Illustrasjonsbilde fra Project Athia, et av Square Enix' kommende spill.
Square Enix

Square Enix skal bruke sommeren på å avduke flere nye spill. Det bekreftet selskapet nylig i en investorsamtale (via No Investment, No Life, oversatt av Gematsu).

Som mange andre spillselskaper skulle Square Enix opprinnelig vise kommende spill på E3 i juni. Da messa ble avlyst måtte det reserveløsninger til, men heller ikke disse har gått helt etter planen.

– Vi ville normalt kunngjøre nye spill på E3. Vi hadde planlagt å ha en pressekonferanse som erstatning, men fikk det ikke til ettersom ting ikke ble klart i tide, sa Square Enix med en antydning om at hjemmekontor og korona-restriksjoner har skylda.

I stedet vil prosjekter vises frem i tur og orden, etter hvert som de er klare. Nøyaktige datoer ble ikke avslørt, men «flere» av presentasjonene skal gå av stabelen i juli og august, forteller utvikleren.

Square Enix har allerede vist frem noen nye spill i år. Det mystiske Project Athia ble kunngjort med en kort trailer under Sonys PlayStation 5-presentasjon, mens et rytmespill basert på Kingdom Hearts-serien dukket opp i midten av juni.

Kingdom Hearts skal visstnok bli TV-serie.
Rykter hevder at Sora og kompani er på vei til Disney+ »

Siste fra forsiden