Kingdom Hearts: Melody of Memory

Nå blir det rytmespill av Kingdom Hearts

Melody of Memory kommer med 140 sanger og foregår angivelig etter Kingdom Hearts III.

Tirsdag ettermiddag slapp Square Enix en stor video som detaljerte mange av selskapets planer for Kingdom Hearts-serien for 2020. Her var det mye fokus på mobilspillet Kingdom Hearts Union χ[Cross] og oppfølgeren Kingdom Hearts: Union Dark Road, men den virkelig store avsløringen kom i form av Kingdom Hearts: Melody of Memory.

Dette blir et rytmespill litt i samme gate som Theatrhythm Final Fantasy og vil by på et sted rundt 140 sanger fra den populære actionrollespill-serien.

Kingdom Hearts: Melody of Memory.
Square Enix

Hold takten!

Som vist i traileren over, vil spillet ta for seg en rekke ulike spillestiler, hvor man blant annet styrer Sora, Donald og Langbein mens de løper langs notespor. Her må de denge løs på fiender og noter i takt med musikken, enten det er kampmusikk fra Hercules-universet, Destiny Islands-trudelutten eller Roxas' temalåt.

Traileren viser også noe som tyder på at spillet vil få en slags flerspillerkomponent, mens scener fra slutten av sekvensen hinter til at også dette spillet vil knyttes til det overhengende Kingdom Hearts-plottet.

Her ser vi blant annet Kairi i møte med Ansem the Wise, Ienzo og Even, før hun til slutt står ansikt til ansikt med en kappekledd skikkelse mange tror er den mystiske Master of Masters. Plottet foregår altså mest sannsynlig like etter handlingen i Kingdom Hearts III.

Kingdom Hearts: Melody of Memory slippes til PlayStation 4, Nintendo Switch og Xbox One mot slutten av 2020.

LES OGSÅ: Kingdom Hearts skal visstnok bli TV-serie »

Siste fra forsiden