Sora i Super Smash Bros. Ultimate

Sora kommer endelig til Smash

Kingdom Hearts-figuren får æren av å sette punktum for utviklingen av Super Smash Bros. Ultimate.

Kingdom Hearts' Sora har lenge vært en av de mest etterspurte figurene til slåssespillet Super Smash Bros. Ultimate, og i går ettermiddag ble det endelig bekreftet: Sora kommer til Smash.

Det hele ble avduket i en lang og detaljert gjennomgang av sjefsutvikler Masahiro Sakurai, hvor vi fikk se godt og lenge på hva den kommende slåsskjempen har å by på.

«Like, is any of this for real or not.».
Sora Ltd.

Sora stiller som vanlig med Keyblade og ulike magiske evner, og kommer også utstyrt med en rekke av angrepene og teknikkene han er kjent for å bruke i Kingdom Hearts. Han blir også en av de vektmessig letteste figurene i Super Smash, men gjør opp for dette med enorm mobilitet og masse «recovery»-muligheter.

Det er mange raringer i Smash nå.
Sora Ltd.
Dette har vi sett før.
Sora Ltd.
«Doom Guy» ble Mii-kostyme.
Sora Ltd.

Den nye figuren får som vanlig åtte kostymer, hvorav fire er basert på Soras drakter fra henholdsvis Kingdom Hearts, Kingdom Hearts II, Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance og Kingdom Hearts III. De gjenværende kostymene er hentet fra de ulike formene Sora kan innta i Kingdom Hearts II, samt en svart-hvitt-variant fra Timeless River-nivået i samme spill.

Et bestemt punktum

Sora blir tilgjengelig i Super Smash Bros. Ultimate den 18. oktober, enten via Fighter Pass 2 eller som en frittstående figur. Med på kjøpet får man ni sanger fra Kingdom Hearts-serien og en bane som veksler mellom Hollow Bastion og unike glassmalerier i Dive to the Heart.

Tre nye Mii-figurer dukker også opp, med to innslag fra Splatoon og selveste Doom-fyren som den tredje. Disse selges separat.

Og med det er utviklingen av Super Smash Bros. Ultimate offisielt over. Sakurai har flere ganger sagt at det blir bare disse 11 DLC-figurene og ikke noe mer. Det bar også gårsdagens annonsering preg av. Det ble flere ganger poengtert at dette er slutten på nytt innhold i Ultimate, og en fin oppsummering satte et bestemt punktum på videoen.

Sakurai har tidligere fortalt hvor alvorlig han tar jobben sin og hvor lite fri han har, så vi får bare han får en lang og god ferie nå. Det synes vi han virkelig fortjener.

LES OGSÅ: Kingdom Hearts-serien er ute til PC »

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden