Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo fjernet uheldig Minecraft-kjøttstykke fra Super Smash Bros.

Fikk tilsynelatende nok av vitser om «Steve's meat».

Xenobia/YouTube

Torsdag rullet Nintendo ut en liten oppdatering for Super Smash Bros. Ultimate, med diverse småfiks for spillets nye Minecraft-figurer. Den offisielle listen over endringer virker harmløs nok, men som Internettet raskt oppdaget har Nintendo også sneket seg til å endre en utilsiktet pinlighet knyttet til figuren Steve.

Feilplassert kjøttbit

Etter at Steve og Minecraft-gjengen ble lagt til i Super Smash Bros. Ultimate tok det ikke lang tid før noen merket at seiersposeringen hans kunne virke litt slibrig. Steve holdt nemlig et tradisjonelt Minecraft-kjøttstykke, og ved å stanse spillet på akkurat riktig tidspunkt kunne det se ut som han sto der og blottet seg.

Som YouTube-kanalen GameXplain forklarer er Steves kjøttbit nå borte. (Video: GameXplain)

«Steve's meat» ble raskt en farsott på nettet, og tilsynelatende ble det hele litt for mye for stakkars Nintendo. Kjøttstykket er nå redigert bort, slik at Steve står tomhendt igjen for det som unektelig ser ut som en mer barnevennlig feiring.

For de som er nysgjerrige på de øvrige endringene i oppdateringen, går det meste på feil koblet til Minecraft-klosser og andre gjenstander. Blant annet skal Steve og Alex sitt Minecart-angrep ikke lenger skape problemer for de øvrige medlemmene av Smash-galleriet.

LES OGSÅ: Et «absurd antall» peniser har ligget gjemt i et to år gammelt spill »

Siste fra forsiden