NorCup

Alt er klart for finalehelg for NorCup i Smash og Rocket League – vi følger turneringen

Få med deg dekningen av NorCup direkte fra Sarpsborg Scene.

Nintendo

Gamer.no dekker NorCup fra Sarpsborg Scene der det skal konkureres i både Super Smash Bros. Ultimate og Rocket League.

Rocket League-sluttspillet

(LIVE) Finale: Viken (Konfirmantene) vs Vestland (2 vestlendinger, 1 impostor)

Da er det klart for finalen mellom Viken og Vestland. Begge lag vant hver sin semifinale 4-2, og har sett solide ut. Vestland hadde flere mål, mens Viken hadde nok mer defensiv trygghet. Så gjenstår det å se hvem som stikker av med trofeet.

Kamp én er kun syv sekunder gammel når Lohne sender Viken i ledelsen. Samme mann dobler så ledelsen med 4.10 igjen på klokken, og Viken har fått en kjempestart! Ottar «Choke» Halvorsen reduserer for Vestland, men Lohne setter inn 3-1 like etterpå. Lohne setter selvsagt også inn 4-1 og sørger for at kamp én ender i hjemmeseier.

Kamp to starter veldig jevnt, men til slutt er det Falch som nok en gang finner veien til nettet etter flott spill fra hele laget. Lohne dobler ledelsen rett før fulltid, og sørger for en 2-0 ledelse til Viken - også i kamper.

Kamp tre er lenge jevn og med gode sjanser til begge lag, men til slutt er det Stoltenberg som sender Vestland i ledelsen for første gang i denne finalen. Med 27 sekunder igjen dobler Halvorsen ledelsen, og sikrer dermed også seier i kamp tre.

Vestland fortsetter storspillet fra forrige kamp og etter 26 sekunder får Halvorsen nok en ball i nota. Før minutter har spilt har Stoltenberg doblet ledelsen til Vestland og nå har momentet snudd. Viken får redusert med ett minutt igjen på klokken, men det er ikke nok. Det står nå 2-2 i finalen!

I kamp fem er det nok en gang Halvorsen som scorer for Vestland. Krakhella Hekland dobler så ledelsen for vestlendingene, men Bekkvang reduserer rett fra droppen. BEKKVANG SCORER I SISTE SEKUND. Da er det klart for overtime i kamp fem. 8 minutter og 17 sekunder i overtime tar det før vi får avgjørelsen. Det er Lohne som sikrer seieren for Viken og tar de til match point.

Ut av det blå setter Krakhella Hekland inn åpningsmålet for Vestland som trenger seier for å ta dette til den siste og avgjørende kampen. Falch utligner for Viken med 2.11 igjen på klokken, det her blir spennende. Halvorsen setter nok en viktig scoring for Vestland med ett minutt igjen! Da er det 3-3 og det er klart for siste og avgjørende kamp.

Etter en intens og jevn start er det Stoltenberg som setter 1-0 for Vestland! Halvorsen dobler ledelsen nesten umiddelbart. Et stort steg mot seieren. Det holder inn for Vestland og de vinner finalen!

Dette har skjedd til nå

Vestland vs Trøndelag

I den første semifinalen møtes Vestland og Trøndelag til match. Vestland representeres av Sander «Sberg» Stoltenberg, Sander «Sqyric» Krakhella Hekland og Ottar «Choke» Halvorsen. Trøndelag representeres av Sondre «Enlid» Enlid, Tormod «Reganam» Lien og Mikael «Supr» Vanvik Aunet.

Det var Hekland som åpnet scoringsballet for vestlendingene med en fortjent scoring i åpningsminuttet. Like etter setter Stoltenberg to knallgode baller i nettet, og vestlendingene tar kontroll over kampen tidlig. Vanvik Aunet setter riktignok inn et trøstemål, men det ender med vestlandsk seier i den første av potensielt syv kamper her.

Kamp to åpner mye jevnere, men med 2.16 igjen på klokken setter Lien inn et ledermål for trønderne, før Enlid dobler ledelsen etter at ett ytterligere sekund har gått på klokken. Elleve sekunder senere kommer utligningen fra Stoltenberg og det er nok en gang liv i kampen. Stoltenberg setter ballen i nettet nok en gang og med ett og et halvt minutt igjen står vi likt. Vanvik Aunet setter inn 3-2 med et minutt igjen på klokken, noe som blir sluttresultatet i kamp nummer to. Da står det 1-1 sammenlagt.

Krakhella Hekland får æren av å åpne ballet i kamp tre, og i løpet av 21 sekunder har han ikke scoret én men to ganger. Enlid reduser bnn te for trønderne etter at vestlendingene kjørte opp alt for mange i angrep. Like etter sitter den derimot for Stoltenberg som gjør det til 3-1 for Vestland, før samme mann øker ledelsen til 4-1. Stoltenberg får så hattricket sitt, og kommentator lurer på om vi skal få en BRA71L her. Det får vi ikke da Enlid reduserer like etter, før han gjør som Stoltenberg og scorer sitt eget hattrick. Enlid vil bli toppscorer og setter en til, men det er for sent og Vestland tar nok en seier.

Kamp fire er soleklart dagens jevneste. Det står seg 0-0 helt til vi går inn til overtid. Der setter vestlendingene presset fra start, men blir dessverre straffet for det til slutt da trønderne kontrer inn seieren.

I kamp fem starter Vestland bra, og tar ledelsen etter en dobbeltsjanse Krakhella Hekland er sist på. Samme mann dobler ledelsen for Vestland etter nok en gang godt spill, og trønderne sliter. Enlid reduserer etter smart spill fra Trønderne, og Lien utligner med 20 sekunder på klokka etter en 4- eller 5-dobbelsjanse. I overtid er det ingen tvil, etter 20 sekunder sørger Halvorsen for seier og matchpoint til Vestlandet.

Som flere ganger tidliger åpner Krakhella Hekland ballet, men Enlid utligner slik som tidligere. Men Krakhella Hekland har lyst til å ta seg til finalen, og da hjelper det å sette både 2- og 3-1. Dermed er det vestlendingene som går til finalen, og de regjerende mesterne i Trøndelag er ute.

Konfirmantene vs Kebab i Pita

I andre semifinalen er det to lag fra Viken som møter hverandre. Det ene laget går under "Konfirmantene" og består av Terje «BanjoCarry» Bekkvang, Sebastian «seeb» Falch og Jonas «FiremanJonas» Lohne. Det andre laget er "Kebab i Pita" og består av Mads «Major» Berg, Dennis «Pablobar» Bojesen og Victor «Victorsen123» Kristensen.

Den første kampen starter rolig, men Konfirmantene tar mer og mer kontroll før det er Lohne som setter kampens første mål. Like etter gjør Falch 2-0, og Konfirmantene tar første kamp komfortabelt med 4-0 da Falch pynter på resultatet med to mål i sluttsekundene.

Kamp to er nesten tre minutter gammel før Kristensen setter inn 1-0 for Kebab i Pita, men et halvt minutt senere er det nok en gang Falch som setter ballen i nota for Konfirmantene. Da går det til overtime der Bojesen scorer et vakkert mål etter en solid enkeltmannsprestasjon.

Kamp tre starter like jevn som den forrige, og det står målløst helt til 1.32 gjenstår og Falch setter ballen i mål. Med ett minutt på klokken dobbler Lohne ledelsen, og Konfirmantene ser ut til å ta nok en seier mot finalen.

Kamp fire er muligens en kopi av den forrige, for med 1.27 igjen på klokken setter Falch inn åpningsmålet nok en gang. Denne gangen holder det helt ut og med 1-0 har Konfimantene nå match point.

I kamp fem tar kommer Kebab i Pita sterkt ut og med ett mål fra hver av spillerne tar Kebab i Pita kommandoen. Lohne og Falch scorer så ett mål hver, men med kun sekunder igjen på klokken strekker ikke tiden seg til. Stillingen er nå 3-2 i favør Konfirmantene.

Kamp seks er snart to minutter gammel da det nok en gang er Falch som åpner målkontoen, men Berg setter inn utligningen etter kaos foran Konfirmantene-målet. Lohne sender Konfirmantene nok en gang i ledelsen med et skudd fra eget mål, før Bekkvang setter en selv. Dermed blir det Konfirmantene som møter Vestland i finalen.

Super Smash Bros. Ultimate

144 spillere har blitt til 16 i SSBU-turneringen, og Gamer.no er på plass for å dekke kampen om seieren i den gjeve turneringen.

Turneringsoppsettet kan følges på start.gg her.

Du finner hovedstreamen på Twitch her.

Du finner stream nummer to her.

Runde 1

Pool én

Marlon «Whoophee» Ryan vinner 3-0 over Ove «Ove» Oftedal i deres åpningskamp.

I deres første kamp tok Kai «Hudet» Liabøtrø en reverse 3-0 og vant dermed 3-2 over Erik «kire42» Bergman.

Kai «Hudet» Liabøtrø fortsatte den gode formen inn i neste match og også han slo Ove «Ove» Oftedal 3-0.

Ryan fortsatte den gode formen fra åpningskampen og tok en grei 3-0-seier over Bergman i deres andre kamp for dagen.

Oftedal fikk det tøft også i den siste kampen sin, og måtte se seg slått 3-0 av Erik «kire42» Bergman.

Pool to

I pool 2 vinner Adrian «FriskyCissin» Carpenter 3-0 over Rikard «RikeRak» Jakobsen i åpningskampen.

Mohammad Maroof «Maroof» Subhani Khan vinner også han 3-0 over Tommy «Asô» Tang i pool 2.

Maroof vant også han 3-0 over Jakobsen, og spillerne står nå med 2-0 og 0-2 sålangt i dag.

Carpenter fortsatt den gode formen fra tidligere og tok en sterk 3-0-seier over Tommy «Asô» Tang.

Jakobsen fikk sin første seier for dagen da han slo Tang 3-1 i det som var deres siste kamp i pool to.

I kampen om førsteplassen i pool to tok Carpenter en sterk 3-1-seier over Maroof, og blir med det førsteseedet inn i brackets.

Pool tre

I åpningskampen i pool tre vant Jonas «J» Bjordal 3-1 over Jonas «Tredq» Sandvoll.

Stavanger Oilers egne Mostafa «Mo» Saleh fikk en kanonstart da han slo Erlend «Nezoxy» Berg Stubberud 3-2 i en fryktelig jevnt kamp.

Saleh fortsatte formen inn i neste match mot Sandvoll og tok en knallsterk 3-0-seier i sin andre kamp for dagen.

Bjordal fortsatte så storspillet og vant solid 3-0 mot Berg Stubberud i deres andre kamp.

Berg Stubberud fikk en opptur etter to tap, der det ene var av den knepne sorten. I sin siste kamp før sluttspillet, vant han 3-0 mot Sandvoll.

Pool fire

I åpningskampen i pool fire ble det en ekte Metizport-duell da Håkon «Ton» Tonjer møtte Marcus «Color» Berg Thomsen. Tonjer tok seieren 3-2 i deres første kamp for dagen.

Anders «Anbil» Billington gjorde rent bord i sin åpningskamp mot Sean «iLift» Bråthen og tok seieren med 3-0.

Billington tok med seg den gode formen inn mot neste kamp mot Berg Thomsen, og tok en rask 3-0-seier og sikret seg en god posisjon før sin siste kamp.

I likhet med Billington tok også Tonjer med seg den gode formen da han slo Bråthen 3-0 i deres andre kamp.

Bråthen fikk det også tøft i sin siste match og måtte se seg slått 3-1 av Berg Thomsen i den siste kampen før sluttspillet settes i gang.

Saken blir oppdatert mens arrangementet pågår.