Super Smash Bros. Ultimate

Min Min fra ARMS blir den neste Super Smash-figuren

I tillegg er Fallout-seriens Vault Boy og Heihachi fra Tekken på vei i form av Mii-kostymer.

Super Smash Bros. Ultimate får stadig nye figurer, og den neste i rekken er ingen ringere enn Min Min, en av de mest folkekjære figurene fra 2017-spillet ARMS.

Dette innebærer at vi får servert en figur som er like deler slåsskjempe og fargeklatt, med digre mekaniske knyttnever og armer som kan strekkes langt av gårde.

Den neste slåsskjempen ble ikke Ribbon Girl eller Twintelle slik mange hadde sett for seg, men Min Min kan bli artig.
Skjermbilde fra YouTube

Best på avstand

ARMS handlet i sin tid om en slåssespillturnering hvor kamphanene alle stilte med armer laget av fjær – typen som kan trekkes opp og utvide seg – og dette står også svært sentralt når Min Min kommer til Super Smash Bros. Ultimate den 29. juni.

Min Min liker seg best på avstand skal vi tro spillsjef Masahiro Sakurai, som viste fram figuren i en omfattende video (som du kan se over). I stedet for å ha én angrepsknapp og én «special»-knapp, har hun to angrepsknapper som styrer hver sin arm mens hun på kloss hold bare har et par helt ålreite spark å forsvare seg med.

Vault Boy faller inn i kampen.
Skjermbilde fra YouTube

Min Min blir da den første figuren i spillets andre sesongpass, men kan også kjøpes separat for en drøy femtilapp. Med på kjøpet får man en ARMS-inspirert bane og 18 låter basert på og hentet fra ARMS-universet.

Videre dukker det også opp en rekke nye Mii-kostymer, deriblant Callie og Marie fra Splatoon, Heihachi fra Tekken og Ninjara, som også kommer fra ARMS. Det mest interessante kostymet er nok imidlertid Fallout-seriens Vault Boy, som dukker opp som en variant av Mii Gunner-figuren. Disse kostymene må kjøpes separat.

LES OGSÅ: Super Smash uteblir fra verdens største slåssespillturnering »

Siste fra forsiden