Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate får Minecraft-figurer og ny bane

Steve, Alex, Enderman og Zombie blir med i bøtteballetten.

Torsdag ettermiddag viste Nintendo frem det nyeste figurtilskuddet til bøtteballett-slåssespillet Super Smash Bros. Ultimate. Denne gangen er det fire Minecraft-karakterer som dukker opp: Steve, Alex, Enderman og Zombie.

Nintendo

Det er uklart om de fire er forskjellige figurer, men vi tipper at de er samlet under én figur, og byttes på samme måte som man skifter farger eller «skins» på de andre slåssekjempene. Det betyr i så fall at de deler de samme ferdighetene, styrkene og svakhetene.

I tillegg kommer det en Minecraft-bane til spillet, som tar i bruk blokker, et skiftende vær, og selvfølgelig bygging og ødelegging.

Vi vet ennå ikke når de nye figurene og den nye banen kommer til spillet, men det blir antageligvis i løpet av høstmånedene.

Nintendo

Du kan se den 3-minutter lange presentasjonen av Minecraft-tilskuddet i videoen øverst.

Steve og gjengen er den andre figuren i den nye runden med nedlastbart innhold som begynte nå i sommer. Da ble Min Min fra Arms lempet inn i spillet. Det skal komme enda fire nye figurer som en del av innholdspasset Fighter Pass Vol. 2. I det første sesongpasset var det Dragon Quest XIs helt, Banjo-Kazooie, Byleth fra Fire Emblem, Joker fra Persona 5 og Terry Bogard fra Final Fight som entret arenaen.

LES OGSÅ: Trenger du inspirasjon til nettbasert flerspillermoro? Prøv disse spillene »

Siste fra forsiden