E3 2019 – Super Smash Bros. Ultimate

Banjo og Kazooie på vei til Super Smash

Men aller først får vi slåss som en bråte figurer fra Dragon Quest.

Super Smash Bros. Ultimate blir stadig større, og nå har vi nettopp fått nyss om to splitter nye figurer som vender nesa mot Nintendos nyeste slåssespill.

Den første slåsskjempen som ble avslørt under årets E3 Direct, var ingen ringere enn helten fra Dragon Quest-serien (foreløpig bare kjent som The Hero). Det unike med denne karakteren er det faktum at vi ikke bare får spille som den nyeste inkarnasjonen av figuren, men i stedet skal få velge mellom et bredt utvalg av de mange helteskikkelsene som har preget Dragon Quest siden tidenes spillmorgen.

I annonseringstraileren (som du kan se her) får vi se heltene fra henholdsvis 11, 8, 4 og 3 i aksjon. Nøyaktig hvordan man velger mellom de ulike er fortsatt uvisst, men det er ikke utenkelig at de forskjellige heltene dukker opp som unike kostymer.

The Hero blir med på moroa i sommer.

Noe å pusle med til høsten

Senere i Direct-sendingen slapp Nintendo en enda større bombe: Banjo og Kazooie blir også med på maskotslåssingen. De to fungerer som en sammenhengende enhet – ikke ulik Duck Hunt – og ut fra det vi kan se i traileren vil hvilken figur som styrer showet avhenge av hvilke angrep man bruker.

Banjo-Kazooie var opprinnelig en del av Nintendo 64-familien på 90-tallet, men eies nå av Microsoft. Likevel får de klassiske plattformheltene dukke opp i Super Smash – det ser med andre ord ut til at det gode forholdet mellom Nintendo og Microsoft står støtt enn så lenge.

Dragon Quest-helten dukker opp i Super Smash Bros. Ultimate i sommer en gang, mens Banjo-Kazooie har planlagt lansering i høst. Begge er en del av spillets sesongpass.

Les flere E3-nyheter på vår samleside »

Siste fra forsiden