Kingdom Hearts

Ventetiden er over for fansen: Kingdom Hearts-serien lanseres til PC

Den japanske rollespillserien inntar PC-plattformen for første gang – via Epic Store.

Den japanske Square Enix-rollespillserien Kingdom Hearts har vært tilgjengelig på en rekke ulike plattformer gjennom årene, men har hittil hatt til gode å finne veien til PC-plattformen. Det er det nå slutt på.

Square Enix kunngjorde nemlig nettopp at Kingdom Hearts-serien omsider lanseres til PC, noe fansen skal ha etterspurt i lang tid. En trailer ser du øverst i artikkelen.

Spillene vil bli lansert via Epic Games Store den 30. mars og teller følgende fire titler:

  • Kingdom hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX
  • Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue
  • Kingdom Hearts III + Re Mind DLC
  • Kingdom Hearts Melody of Memory

Elleve spill til sammen

Square Enix

Kingdom hearts HD 1.5/2.5 ReMIX og Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue er tre samlepakker som består av oppdaterte HD-versjoner, og til sammen vil de fire titlene som nå lanseres til PC omfatte elleve Kingdom Hearts-titler.

Kingdom Hearts-serien er blant annet kjent for å blande sammen Square Enix' eget univers og figurer med Disney-universet.

Det første spillet kom ut i 2002 til PlayStation 2. Mange av de påfølgende spillene har navn som ikke uten videre gjør det tydelig hvor de passer inn i serien, og Kingdom Hearts-serien er kjent for sin noe uoversiktlige kronologi og historie.

Med unntak av nettleserspillet Kingdom Hearts X og rytmespillet Melody of Memory, som vi for øvrig likte godt her på Gamer.no, var det Kingdom Hearts III som var det seneste innslaget i serien. Det ble også bejublet av vår anmelder.

– Kingdom Hearts III er en milepæl, ikke bare som det første Kingdom Hearts-spillet lagd fra bunn av på denne konsollgenerasjonen, men også som enden på en årelang era, skrev vår mann og delte ut 9 av 10 poeng.

Les også: Final Fantasy XIV varter opp med nok en svær utvidelse til høsten »

Siste fra forsiden