Kingdom Hearts får en gratis VR-opplevelse senere i år

I tillegg har vi endelig fått se figurene fra Big Hero 6 i Kingdom Hearts III.

Tokyo Game Show går av stabelen neste uke, men allerede nå har Sony vært med på å sette fokus på en rekke kommende storspill. Ett av spillene som ble vist fram på selskapets «Pre-TGS Conference» var ingen ringere enn Kingdom Hearts III.

En splitter ny trailer (som du kan se i toppvinduet) viser blant annet fram de første sekvensene fra verdenen basert på Big Hero 6, og her dukker det opp mange spennende godbiter for tilhengere av den artige Disney-filmen. Dette var bare en smakebit på en lengre trailer som skal avsløres nærmere Tokyo Game Shows offisielle åpning (nærmere bestemt den 18. september).

Man kommer nok til å få se kjente sekvenser fra en litt annen vinkel i Kingdom Hearts VR Experience.
Square Enix

Det viste seg imidlertid at Square Enix ikke var ferdige helt enda: Etter den tidligere nevnte Kingdom Hearts III-traileren fikk vi nemlig nyss om enda et nytt innslag i den årelange serien.

En opplevelse

En liten smakebit på «keyblade»-delen av VR-opplevelsen.
Square Enix

Dette viste seg fort å ikke være et fullverdig spill, men i stedet en såkalt «VR Experience», en kort, interaktiv VR-opplevelse som lar spilleren se og delta i en rekke sekvenser fra Kingdom Hearts-universet.

Ut fra traileren (under) ser det ut til at man skal få svinge om seg med et tradisjonelt «keyblade», møte kjente figurer ansikt til ansikt og høre utdrag av seriens musikk i en helt ny setting. Det loves også at man vil låse opp nytt innhold etter hvert som man spiller.

Opplevelsen vil være gratis, vare i cirka 10 minutter og kommer eksklusivt til PlayStation VR senere i år, ifølge PlayStation blog.

FromSoftware lager også VR-spill i disse dager:
Snart kommer Dark Souls-utviklerens nye eventyrspill »

Kingdom Hearts VR Experience.

Siste fra forsiden