Kingdom Hearts - Disney+

Kingdom Hearts skal visstnok bli TV-serie

Rykter hevder at Sora og kompani er på vei til Disney+.

Square Enix

Kingdom Hearts – den evigunge samarbeidsserien fra Square Enix og Disney – kan være på vei til TV-skjermen din. Det er i hvert fall om vi kan tro ferske rapporter fra underholdningsbransjen.

CinemaSpot-reporter Emre Kaya var først ute med TV-ryktene, og har siden fått støtte fra Disney Insider-sjef Skyler Schuler.

Ifølge Kaya var det opprinnelig Disney som ønsket å lage en animert serie basert på spillene. Prosjektet kjørte seg imidlertid fast, hvorpå Square Enix fikk jobben med å lage en pilotepisode i Unreal Engine.

Hva handlingen angår er det uvisst om serien vil følge spillene, eller om vi får se Sora, Donald og Langbein på helt nye eventyr. Kaya forteller at jobben med å finne stemmeskuespillere er i gang, som kan bety at vi for eksempel ikke får høre Haley Joel Osment i rollen som Sora. Schuler forteller på sin side at flere av Disney-figurene vil ha sine faste stemmeskuespillere på prosjektet.

Disney selv har ikke kommentert saken, og inntil det kommer en bekreftelse fra offisielt hold er det bare å holde fast i saltklypene. Strømmetjenesten Disney+ kommer for øvrig til Norge i september i år, gitt at alt går etter planen.

Les vår anmeldelse av Kingdom Hearts III »

Siste fra forsiden